„Windows Phone“ telefonų pardavimai per šventes buvo neįtikėtini

Jūs turbūt ne vieną kartą girdėjome apie kol kas gana kuklią „Microsoft Windows Phone“ operacinių sistemų šeimos rinkos dalį. Nors tai žinomi skaičiai, „Microsoft“ nenoriai nurodo, kiek įrenginių vienetų yra parduodama, tačiau per „CES 2013” turėjo kuo pasigirti.

Kai kompanijos „Qualcomm“ parodos metu visos šnekos sukosi apie naujuosius „Snapdragon“ procesorius, ant scenos pasirodęs „Microsoft“ vadovas Steve Ballmeris pareiškė, jog per praėjusias šventes „Windows Phone“ OS varomų išmaniųjų telefonų buvo parduota penkis kartus daugiau, nei kad užpernai metų pabaigoje.

Nieko nežinant apie 2011 metų pabaigos pardavimus, sunku kažką pasakyti ir apie prabėgusių metų pabaigą, tačiau „Microsoft“ džiaugiasi. Visgi ir vėl viską parodys operacinių sistemų rinkos dalis, tačiau šiuo metu gigantas nėra pavydėtinoje padėtyje su 2.4% rinkos dalies, nors tai, žinoma, gana seni duomenys, apimantys tik trečiąjį praėjusių metų ketvirtį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
nu jo penkis kart daugiau :D tai konkrečiai pasakytų jei užpernai kokia 50K pardavė, tai šiemet 250K, nieko konkretaus

Čiubaka

Čiubaka portretas
Žurnaliūgoms: va ir skaičiukus atkasiau - smartfonų su WP per paskutinį ketvirtį parduota 3,6 limono; su Android OS 136, su iOS - 26,9; su BB OS 7,7; su Symbian OS - 4,1; su Bada OS - 2,8 limono. Tai kur jūs matot tuos neįtikėtinus pardavimus????
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių