V.Meladzė Lietuvoje surengs keturis koncertus

Prieš metus anšlaginius koncertus Lietuvoje surengęs populiarus Rusijos estrados dainininkas Valerijus Meladzė pavasarį sugrįš į mūsų šalį. Kovo 14-17 dienomis jis surengs keturis koncertus: Vilniuje, Šiauliuose, Kaune ir Klaipėdoje.

Scenos džentelmenu vadinamas muzikantas mūsų žiūrovams pristatys dainas iš neseniai išleisto studijinio albumo „Vopreki" („Vis dėlto..."), o taip pat atliks gerai žinomus savo hitus. Savo gerbėjams Lietuvoje V.Meladzė dovanos 4 koncertus.

V.Meladze pripažįsta, kad naujoji koncertinė programa „Vopreki" šiek tiek skiriasi nuo ankstesnės jo kūrybos, tačiau būtent todėl šios melodijos dainininkui yra labai brangios.

„Daina „Vopreki" ir kiti rinkinio kūriniai yra ypatingi, visiškai kitokie nei mano dainos, kurias girdėjote anksčiau. Kurdamas šį albumą nesidairiau atgal, įkvėpimo ieškojau savo sielos gelmėse. „Vopreki" gimė iš meilės, ji turi sparnus. Šį kūrinį ilgai brandinau, jis man labai brangus", - sakė atlikėjas.

Lapkritį naujausias V.Meladzės dainų rinkinys buvo pristatytas „Olimpiniame" Maskvos stadione ir susilaukė milžiniško gerbėjų ir muzikos kritikų susidomėjimo. Albumą pristatanti daina „Vopreki" šiuo metu yra ypač populiari Rusijoje ir kitose rusiškai kalbančiose šalyse.

Iš Gruzijos kilęs V.Meladzė yra tikras scenos džentelmenas, savo manieromis ir nepriekaištingu balsu sužavėjęs tiek muzikai neabejingas moteris, tiek griežčiausius kritikus. 

Liaupsių Valerijaus Meladzes atliekamoms romantiškoms melodijoms negailėjo pati Ala Pugačiova, o 2005-aisiais dainininko kūryba įvertinta specialiu Rusijos federacijos apdovanojimu už nuopelnus šalies kultūrai. Dainininko šlovė neblėsta jau antrą dešimtmetį - hitais tapusias jo dainas iki šiol niūniuoja tiek ištikimi gerbėjai, tiek Rusijos jaunimas. Valerijus Meladze ne kartą nominuotas populiaraus muzikinio televizijos kanalo „MTV Russia" apdovanojimams kaip geriausias atlikėjas vyras.


Šiame straipsnyje: Meladzėvalerij

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių