Vietoj pietų deserto - masažas

Vilniečiai jėgas atgauna masažo salonuose. Į juos jie skuba negailėdami nei laiko, nei pinigų - per pietų petrauką.

Dovana - kuponas masažui

„Geriausiai nuo įtampos ir blogų emocijų pailsiu čia", - pravėrusi salono „East Island" duris pareiškė Inga Julkaitė. Geros savijautos receptą ji perduoda ir kitiems - dovanoja masažo kuponus.

Juos įsigyti siūlo dauguma sostinės masažo salonų. Salono „East Island „ rinkodaros specialistė Edita Jarašiūnaitė tvirtino, kad ši paslauga vis labiau populiarėja. Dažniausiai egzotišku masažu nustebinti mylimuosius nori moterys.

Tokios pačios nuomonės ir salono „Nuad Thai" direktorė Diana Maniušytė. Ji klientams pataria išbandyti tailandietišką viso kūno masažą. „Žmonės jau atpranta dovanoti nereikalingus daiktus, smagu", - sakė moteris. Direktorė tvirtino, kad minėto masažo poveikis atstos kitos rūšies masažo mėnesio kursą.

Vienas populiariausių, tačiau ne itin malonus - pilvo masažas. Tokį masažą pasirinkę klientai tikino, kad jis ypač gerina savijautą. Dideliu pranašumu lankytojai laiko salono siūlomus karštus vaistažolių kompresus ir žolelių balzamus. Jie naudojami beveik visiems salono masažams. Lankytojus džiugina ne tik malonus aromatas, bet ir gydomasis jų poveikis.

„Atsipalaiduoti padeda ir rytietiška muzika", - šypsojosi D.Maniušytė.

Užsuka per pietus

Vilniečiai kavą iškeičia į masažą. Salono „Idzumi" vadovė Edita Jurkonienė tvirtino, kad šiam teiginiui pritartų visos darbuotojos. Per pietus jos turi daugiausia darbo. Į saloną užsuka daug vyrų.

„Jie užsisako tonizuojantį, energetinį masažą „Bagua", - pasakojo vadovė. Suaktyvėjusi kraujotaka, dingusi raumenų įtampa ir spazmai, pagerėjęs sąnarių lankstumas - su tokiais teigiamais pokyčiais iš masažų salonų į darbus grįžta vilniečiai.

Dažnai gydomojo masažo pageidauja ir Masažo namų klientai. Masažuotojas Borisas Tajupovas pasakojo, kad dažniausiai ateina stuburo skausmais besiskundžiantyts žmonės. Patyrę specialistai ne tik atlieka gydomąsias procedūras, bet ir pataria, kaip taisyklingai mankštintis. Pasinaudoti patyrusių masažuotojų paslaugomis miestiečiai plūsta ir dėl patrauklių kainų. Minėtas masažas kainuoja tris kartus pigiau nei kituose miesto salonuose.

„Kokybė už prieinamą kainą, tiesa?" - šypsojosi B.Tajupovas. Beje, šio salono kainos dažnai maloniai nustebina ir užsieniečius. Pasak jų, tokių masažo paslaugų kainų rasti kitose Europos šalyse neįmanoma.

Švenčia mergvakarius

SPA centro „Skanti" vadovė Elena Stukaitė pasakojo, kad vis dažniau masažą užsisako mergvakarius švenčiančios merginos. Tiesa, be masažo, jos pageidauja ir kitos salono siūlomos pramogos. Būsima nuotaka su draugėmis piešia indiškus piešinius ant kūno. „Moterys jiems sugaišta nemažai laiko, tačiau dar ilgiau jos fotografuojasi", - juokėsi E.Stukaitė. Merginų pramogas masažo salone vainikuoja arbatos gėrimo ritualas.

Taupantys laiką pasimėgauti atpalaiduojamuoju masažu gali ir darbe. Specialistai siūlosi atvykti į pageidaujamą reikiamą vietą. Tokios paslaugos dažnai pageidaujama per ilgas konferencijas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių