„Valve“ patvirtino planus pradėti žaidimų konsolių gamybą

Gandai apie kompanijos „Valve“ planus pradėti žaidimų konsolės „Steam Box“ gamybą sklandė jau kelis mėnesius. Viskas prasidėjo tada, kai „Valve“ vadovas Gabe Newell savo interviu prasitarė apie kai kuriuos savo planus.

„Valve“ logotipas ir reprezentacinė iliustracijaGabe Newell žodžiais, „nors “Valve„ ir negali teigti, jog jai pavyktų sėkmingai pardavinėti aparatinę įrangą, sustabdyti įmonėje vykstančių inovacijos procesų negalima, ir jei inovacijos reiškia [žaidimams skirtos] aparatinės įrangos kūrimą ir platinimą, tada tebūnie taip“. Balandžio mėnesį pasirodė pirmieji naujų darbuotojų paieškos skelbimai.

„Iki šiol “Valve„ buvo programinės įrangos kompanija. Atvirosios platformos, tokios kaip PC ir “Mac„ mums yra svarbios, kadangi jos leidžia mums ir mūsų partneriams užmegzti patikimą ir tiesioginį ryšį su mūsų klientais“, - rašoma „Valve“ internetinėje svetainėje. - „Tačiau mus stabdo inovacijų stygius kompiuterių aparatinės įrangos srityje, tad mes patys imsimės šio rinkos segmento. Netgi baziniai įvesties metodai, tokie kaip klaviatūra ir pelė, per pastaruosius metus beveik nepasikeitė. Rinkoje egzistuoja niša, o galimybės sukurti naujo pobūdžio patirtį vartotojams yra tiesiog neįvertintos“.

Jei jus sudomino darbas kompanijoje „Valve“, tai ši įmonė ieško žmogaus su daugiau kaip šešerių metų patirtimi kuriant „pasaulinio lygio aukštųjų technologijų pagrindu pagamintus gaminius“. Internete sklando gandai, jog „Valve“ planuojamas kurti žaidimų kompiuteris vadinsis „Steam Box“.


Šiame straipsnyje: Valvekompiuteriniai žaidimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių