Vaizdo siužete pagauta lojanti juoda katė?

„Discovery.com“ publikavo autentišką vaizdo siužetą, kuriame nufilmuota ant orlaidės užšokusi ir kiemo pusėn įnirtingai skalijanti juoda katė. Įdomi detalė: kai padaras suprato, kad yra stebimas, nustojo loti ir pradėjo įprastai, tik kiek gailiai kniaukti. Kodėl katė lojo, aiškinti mėgina veterinarai.

„Tą vaizdo siužetą peržiūrėjau ne vieną sykį, - įspūdžiais dalijasi veterinarijos mokslų daktarė, Kačių klinikos savininkė Džeinė Brant (Jane Brunt). – Panašu, kad vaizdo įrašas nėra suklastotas ir katė lojo iš tikrųjų. Žinome, kad katės kosėja. Kosėja dėl įvairių priežasčių. Tai gali skambėti kaip lojimas.

Vaizdo siužete regima katė kosėja tokiu ritmu ir intensyvumu, jog tai skamba kaip lojimas. Panašu, kad katė gali turėti problemų su plaučiais.“

„Gal ir būtų visai šaunu, jei būtų įmanoma išdresuoti kates loti – turėtume visiškai naują, jei norite, sarginių kačių atmainą“, - pusiau juokais, pusiau rimtai pastebi veterinarė.

Panašu, kad katė užklupta „nusikaltimo“ vietoje, t.y., nesitikėjo būti pastebėta. „Akivaizdu, kad operatorius juodąją katytę sutrukdė, - sutinka telefonu neįprastą vaizdo siužetą komentuojanti Dž. Brant. – Galima diskutuoti, ar katė dėl to sutriko. Vis dėlto tokia katės vokalizacija yra labai neįprasta. Aš esu linkusi manyti, kad ši katė loja dėl medicininių problemų. Tikiuosi, kad šis keturkojis apsilankys pas veterinarą.“


Šiame straipsnyje: katėkatinasįdomu

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių