Tailande dramblys suvalgė kinų turistės „iPhone“

Fotografuoti gyvūnus teko ne vienam. Ypač nuo to sunku susilaikyti, jei tas gyvūnas yra retai matomas, o po ranka yra fotoaparatas arba bent jau telefonas su kamera. Vis tik ne veltui zoologijos soduose yra perspėjimai apie tai, jog kartais galima netekti savo daiktų, jei tik būsite neatsargūs.

Turbūt ne kartą matėte per televizorių, kokios vikrios gali būti beždžionės ir kaip greitai jos gali apšvarinti žmogų, jei tik šis užsižiopso ir nesaugoja savo daiktų. Šį kartą taip pasielgė Tailando zoologijos sode esantis dramblys, kuris ėmė ir suvalgė jam prieš pat straublį mojuotą kinų turistės išmanųjį telefoną „iPhone“.

Kas nutiko vėliau, geriau pamatyti pačiam, juo labiau, kad viskas intuityviai suprantama ir be kinų kalbos žinių. Belieka tik pridurti, kad kinų turistė praleido tikrai ne vieną valandą laukdama, kol jos brangusis „iPhone“ sugrįš. Pabaiga kaip pasakose – laiminga, o kartu ir sukelianti nemažai juoko, ypač pamačius netikėtą „iPhone“ savininkės reakciją, kai dramblio prižiūrėtojas pasiūlė kinei atsiimti jos išmanųjį telefoną.


Šiame straipsnyje: DramblysGyvūnaiAppleiphone

NAUJAUSI KOMENTARAI

pupa

pupa portretas
Dvi idiotės, ką čia gali daugiau pasakyti.

Linas

Linas portretas
nekaltinkit dramblio - jis mane, jog ji vaisina kazkuo skaniu, nes desinej stovejusi moteris ji ir sere. Beje, gyvunai, tarp ju ir drambliai, EDA, o ne VALGO. Valgo zmones.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių