Šuo išgelbėjo į daubą įkritusį šeimininką

Šuo Monty išgelbėjo savo 73 metų amžiaus šeimininką Maurice Holderį, kuris su žemės nuošliauža įkrito į daubą ir prarado sąmonę.

Vyras sąmonę atgavo po 15 minučių ir pamatė, kad jo ištikimas draugas tupi šalia jo, skelbia telegraph.co.uk.

M. Holderiui lūžo 6 šonkauliai ir buvo sužalota galva, jis negalėjo pajudėti.

Šuo Monty nubėgo prie arčiausiai nelaimės vietos esančio baro ir pradėjo loti. Gyvūnas lojo tol, kol atkreipė vieno baro lankytojo dėmesį. Šis nuskubėjo prie M. Holderio ir iškvietė jam greitąją pagalbą.  

Vėliau M. Holderis pasakojo, kad su šunimi vaikštinėjo prie upės. „Aš vaikščiojau susikišęs rankas į kišenes, klausiausi tylos ir upės sruvenimo. Tada staiga sujudėjo žemė. Išgirdau dundesį ir pajaučiau, kad labai greitai krentu žemyn su žemės nuošliauža“, – prisimena M. Holderis.

„Kai atgavau sąmonę, pajaučiau kylantį upės vandenį ir kraują, bėgantį man iš galvos. Apsidairęs pamačiau, kad Monty tupi šalia manęs“, – sako vyras.

Jis teigia suvokęs, kad vienintelis būdas išsikapstyti iš daubos buvo perlipti statų upės šlaitą, tačiau vyrui buvo sunku judėti.

„Monty tupėjo šalia manęs, po to staiga atsistojo ir nubėgo. Po keliolikos minučių jis grįžo su vyru, kuris man padėjo“, – prisimena nelaimėlis.

M. Holderis buvo nugabentas į ligoninę.


Šiame straipsnyje: šuo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių