Šunų išmatos keliaus į kvepiančius maišelius

Nuo šiol atlikti pareigą - viešoje vietoje surinkti savo keturkojo paliktas išmatas - šunų augintojams bus kiek maloniau, nes jau ir Lietuvoje galima įsigyti šiam tikslui skirtų kvepiančių maišelių.

Savo išvaizda naujieji maišeliai niekuo nesiskiria nuo įprastų, juodos spalvos polietileninių maišelių, tačiau tam, kad gyvūnų augintojams būtų lengviau atlikti šią nesmagią užduotį, maišeliai yra iškvėpinti citrinos aromatu.

„Šių maišelių paklausa yra didelė, šunų augintojai jau seniai ieškojo, kur jų būtų galima įsigyti Lietuvoje, vakarų Europos parduotuvėse jie yra įprastas dalykas", - portalui sakė maišelius importuojančios bendrovės „Husse" atstovas Marius Strumilas, paminėjęs, kad kol kas maišeliais prekiaujama bendrovės interneto parduotuvėje, o po Naujųjų metų jų bus galima nusipirkti visuose didžiuosiuose prekybos centruose.

„Tikimės, kad maišeliai pasitarnaus ne tik keturkojų savininkams, bet ir visiems, kurie kartais užmina ant pievelėse ar šaligatvių besimėtančių išmatų", - vylėsi pašnekovas.


Šiame straipsnyje: šuoišmatosmaišeliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių