„Sony“ kurs konkurentą „Galaxy S III“ ir „iPhone 5“

Nežiūrint į tai, jog „Sony“ išleido eilę įdomių išmaniųjų telefonų su operacine sistema „Android“, nė vienas iš tų modelių netapo pardavimų hitu, tokiu kaip „Samsung“ flagmanas „Galaxy S III“ ar kompanijos „Apple“ kultinis „iPhone“.

Vis tik korporacijos „Sony Mobile Communications“ viceprezidentas Dennis van Schie, kuruojantis pardavimų ir marketingo politiką, pareiškė, jog japonai yra pasiruošę sukurti tokį mobilųjį įrenginį, kokio iki šiol dar nebuvo.

„Artimiausioje ateityje mes sukursime flagmaną, kuris galėtų konkuruoti su Apple iPhone ir Samsung Galaxy S III“, – pareiškė Dennis van Schie vokiečių dienraščiui „Financial Times Deutschland“.

Visai tikėtina, jog gamintojo atstovas omenyje turėjo vieną iš neseniai Internete pasirodžiusi modelį – „Xperia Odin“, „Yuga“ arba „Dogo“. Visi trys išmanieji telefonai turi 4 branduolių mikroprocesorius „Qualcomm Snapdragon S4 Pro“, taip pat turės operacinę sistemą „Android“, o jų premjera greičiausiai įvyks kitų metų sausio mėnesį vyksiančioje parodoje CES 2013 (Las Vegasas, JAV) arba vasario mėnesį prasidėsiančioje MWC 2013.

Tiesa, kai kurie ekspertai neatmeta galimybės, jog tuo „atsakymu“ galėtų tapti ir modelis su operacine sistema „Windows Phone 8“. „Mūsų santykiai su Microsoft yra tikrai geri, ir mes atidžiai sekame, kaip Windows Phone yra tobulinama“, – teigė Dennis van Schie. „Ir jei platforma bus tikrai sėkminga, mes tam būsime pasiruošę“. Vis tik reikėtų nepamiršti, kad sukurti vien puikius parametrus turintį išmanųjį telefoną nepakanka, būtina investuoti ir į kitas veiklos sritis, o kartu reikalingos ir palankios aplinkybės. Antra vertus, vargu, ar konkurentai leis kompanijai „Sony“ iš jų atimti bent dalį rinkos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pats geriausias

pats geriausias portretas
telefonas yra htc one x
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių