„Samsung“ fotokamera su plačiomis ryšio galimybėmis

“Samsung Digital Imaging Co Ltd.” pristatė fotokamerą ST1000, kurioje įdiegtas skaitmeninių vaizdų “geo” žymėjimas, “Bluetooth 2.0” ir “Wi-Fi” ryšys. Vartotojai gali užmegzti visavertį vizualinį ryšį su savo šeimos nariais ir draugais ir greitai ir lengvai pasidalinti kelionėje įamžintais prisiminimais ir momentais.  

Inovacijomis pripildytas ir patraukliame kompaktiškame korpuse įkūnytas, fotoaparatas turi įdiegtą, anksčiau tokiuose įrenginiuose nenaudotą, “geo” žymėjimą, “Bluetooth 2.0” ir “Wi-Fi” ryšį. Tai vartotojams suteikia galimybę nuotraukas išsiųsti taip pat greitai, kaip ir jas fiksuoti, o GPS nurodys jūsų kelionės maršrutą. ST1000 - tai puiki priemonė įgyvendinti visas tinklo Jums teikiamas galimybes.   

Įdiegus GPS sistemą, ST1000 LCD ekrane atkuriamas miesto ir regiono pavadinimas, vartotojas realiuoju laiku gali sužinoti vietovės, kurioje fotografuota, duomenis ir naudingą informaciją apie aplinką, kurioje nuotraukos atkuriamos ir redaguojamos.  

  

Fotoaparate įdiegta programinė įranga “intelli-studio” naudojama peržiūrint, redaguojant ir tvarkant nuotraukas. Vartotojas gali lengvai ir tiksliai pasirinkti savo darytas nuotraukas, kurios skiriamos populiariesiems socialinio bendravimo ir apsikeitimo nuotraukomis tinklalapiams: “Google Earth”, “Google Maps” ir “Flickr”. 

Naudodamas “Bluetooth 2.0” technologiją, vartotojas turi galimybę belaidžiu būdu persiųsti mėgiamas nuotraukas į kitus šiuo ryšiu aprūpintus įrenginius. Naudojant “Wi-Fi” ryšį, vartotojai tiesiogiai nuotraukas persiunčia iš savo fotoaparato. Nuotraukas ir vaizdo įrašus galima išsaugoti trijuose socialiniuose interneto puslapiuose: “Facebook”, “Picasa” ir “YouTube”. Vėliau namuose, prisijungus prie bendrame tinkle susietų televizoriaus arba kompiuterio, galima peržiūrėti ir su kitais pasidalinti įamžintomis brangiomis akimirkomis. 

ST1000 turi pasaulyje didžiausios skiriamosios gebos platų 3.5” (9 cm) jutiklinį LCD ekraną, kuriame vaizdą sudaro 1152 tūkst. taškų (keturis kartus daugiau nei dauguma kitų fotoaparatų). Tai užtikrina geresnes galimybes matyti nuotraukas. Įdiegus valdymą “Gesture UI”, vartotojas, ekraną palietęs pirštu arba pakreipęs ranką, gali lengvai pasirinkti pagrindines funkcijas. Viena iš jų, “Smart Auto” įvertina pagrindinius fotografuojamos kompozicijos elementus ir automatiškai pasirenka nuotraukos parametrus, todėl niekada nebereikės rūpintis nuotraukos ryškumu ir fokusavimu, kiekvieną kartą bus gaunamas puikios kokybės vaizdas. 

Fotoaparate ST1000 įrengta 12.2 mln. vaizdo elementų CCD matrica ir galingas 5x optinis priartinimo objektyvas. Modelyje ST1000 švarius ir aiškius, tokios pačios raiškos nuotraukos viduryje ir kraštuose, vaizdus užtikrina 35 mm “Schneider-KREUZNACH” objektyvas. 

ST1000 užtikrina ne tik profesionalios kokybės nuotraukas, bet ir filmuoja HD  1280x720p raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Įrašai išsaugomi H.264 formatu, todėl galima įrašyti du kartus daugiau informacijos nei filmuojant MPEG4 formatu ir keturis kartus daugiau nei MJPEG. Visa tai įvyksta jūsų rankos delno dydžio įrenginyje. HDMI sąsaja suteikia galimybę HD įrašus peržiūrėti kiekvieno HD televizoriaus arba HD  monitoriaus ekrane.

Be to, šio fotoaparato valdymas, naudojant jutiklinį ekraną, vartotojui suteikia galimybę pritaikyti visus firminės “Samsung” inovacinės ir intuityvios sistemos “Smart Touch Auto Focus” privalumus. Pilnas vaizdo fokusavimo sistemos valdymas suteikiamas fotografo pirštų galiukams, kurie tiksliai pažymi fokusuojamo vaizdo vietą LCD ekrane tiesiog palietus reikalingą vietą šiame ekrane atkuriamame vaizde. Vartotojas gali automatiškai peržiūrėti visas nuotraukas tam tikra kryptimi pirštu braukdamas jutiklinį ekraną. 

“ST1000 turi viską, kad visur ir visada teiktų džiaugsmą. Dar niekada anksčiau kompaktiškoje skaitmeninėje fotokameroje gamintojas nebuvo įdiegęs tiek daug įvairių technologijų, kurios vartotojams suteikia nesulyginamą funkcionalumą. Tai ideali priemonė visada ir visur įvairias būdais su kitais pasidalinti skaitmeninėmis nuotraukomis”, - pasakė Sang Jin Park, kompanijos “Samsung Digital Imaging Company” vadovas. “Geo” žymėjimas fotografui padeda sužinoti duomenis apie vietovę, kurioje fotografuoti vaizdai greitai ir lengvai persiunčiami į interneto puslapius. “Bluetooth 2.0” ir “Wi-Fi” ryšys suteikia galimybę paprasčiausiu būdu persiųsti nuotraukas nenaudojant kompiuterio. Šis naujas galingas fotoaparatas nustatys naujus standartus diegiamoms naujovėms, kurių turės laikytis kiti gamintojai.” 


Šiame straipsnyje: SamsungST1000fotokamera

NAUJAUSI KOMENTARAI

bronius

bronius portretas
taikas kad tu funkciju daug bet foto prastos kokybes

marazas

marazas portretas
Na atleiskit, bet aš čia objektyvo nematau... Jau jeigu perki tokį "foto aparatą", tai jau geriau mobilų telefoną nusipirkt su "foto kamera", tai bent funkcionalesnis daiktas bus, o nuotraukų kokybė ne ką prastesnė. Nesuprantu, negi sunku įmontuot kokį išlendantį objektyvą, kuris tikrai prideda nuotraukoms kokybės.

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Gera naujiena, kiek kainuoja ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių