Rekordine suknele rengiamą G.Sabutytę stebėjo sužadėtinis

Floristas Modestas Vasiliauskas toliau vaikosi rekordų. Velykų išvakarėse restorane "Legenda" jis kūrė suknelę iš Ekvadoro rožių, frezijų, gerberų ir 530 išmargintų kiaušinių lukštų.

M.Vasiliausko modeliu buvo televizijos laidos vedėja,  grupės "69 Danguje" narė Goda Sabutytė. Tai antroji floristo sukurta suknelė, kurią demonstravo Goda. Anksčiau ji vilkėjo suknele iš gintaro gabaliukų.

Naujausios suknelės pagrindą sudarė floristinė kempinė, karkasas ir trys metrai medžiagos. Gėlėtą apdarą Modestas puošė įvairiomis medžio šakomis su priklijuotais tuščiaviduriais margučiais.

"Dirbau tris paras", – šypsojosi M.Vasiliauskas. Pusę šio laiko floristas su drauge dažė margučius. Apie 60 kiaušinių, juos pradūrinėjant peiliu, sudužo. "Legendos" savininkas Gediminas Juodeika pažadėjo, kad kiaušiniai nebus švaistomi vėjais. Pirmą Velykų dieną iš jų iškepta kiaušiniene vaišinti restorano svečiai, o obuolių pyragu – darbuotojai.

"Sunki, bet graži", – 20 kg sveriančią suknelę gyrė Goda, kuri per valandą trukusį jos kūrimą šypsojosi ir net bandė šokti.

Kartkartėmis meiliai besišypsančios jos akys nuklysdavo į restorano gilumą, kur kamputyje, gurkšnodamas vandenį, sėdėjo jos sužadėtinis – krepšininkas Rolandas Alijevas.

"Užklydau atsitiktinai, – iš pradžių juokdamasis gynėsi Rolandas. Paskui visgi prisipažino: – Goda labai norėjo, kad būčiau kartu."


Šiame straipsnyje: sabutytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aušra Petravičiūtė

Aušra Petravičiūtė portretas
labai labai graži suknutė

Saulius1

Saulius1 portretas
Na, dabar reikia suknelės iš veržlių.

sa

sa portretas
kaina domina
VISI KOMENTARAI 3

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių