Radži senelis atvyksta į Lietuvą

LNK televizijos „Super L.T." laida sužinojo, kad į Lietuvą iš Ukrainos ketina atvykti dainininko Radži neseniai atrastas ir be galo pamiltas senelis. Ponas Viktoras Christovas, sužinojęs apie Radži barnius su „Žvaigždžių duetų" komisijos nariais, nori pats pamatyti šį konkursą ir, jei reikės, paauklėti anūką mandagumo, pagarbos.

Su projekto komisijos nariais pagaliau susitaikęs Radži prisipažįsta, kad jam salėje visada labai trūksta artimųjų palaikymo. Tiesa, savo mylimo globotinio palaikyti kartais iš Panevėžio atvažiuoja globėja Vida Minevičienė. Tuomet dainininkas sako visai kitaip dainuojantis, labiau savimi pasitikintis.

Dabar jis laukia atvykstančio senelio, pono V. Christovo, kuris kelionei jau ruošia pasą.

Anot LNK televizijos pranešimo spaudai, tai ne vienintelė džiugi žinia Radži. Savo naujai atrasto giminaičio pasižiūrėti ketina atvykti visa didžiulė giminė iš Charkovo. Ar tilps į „Žvaigždžių duetų" koncertų salę pulkas linksmų čigonų su baronu V. Christovu priešakyje?

Jau dabar Radži skaičiuoja, kiek jiems vietų „Žvaigždžių duetų" koncerto salėje reikės parūpinti ir kaip tinkamai priimti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių