Radži nebesirengs kaip pensininkas

Vasario 14-ąją Rokiškyje triukšmingai atšventęs gimtadienį, dainininkas Radži Aleksandrovičius išvyko pasižvalgyti po pasaulį. Dainininką paviešėti Londone pakvietė viena gerbėjų šeima. Radži nepasididžiavo ir pirmą kartą gyvenime vienas išvyko į užsienį. Planavo atostogauti mėnesį, o užtruko visus du.

Tokia ilga ir turininga viešnagė Radžiui padarė didžiulį įspūdį ir net įtaką - dainininkas iš Londono grįžo pakeitęs mąstymą ir stilių, laisvesnis, pailsėjęs nuo gerbėjų ir panevėžietiškų stereotipų. Kaip pasikeitė Radžio stilius, kokią jis dabar turės šukuoseną ir kaip pakeitė garderobą, televizijos žiūrovai sužinos ketvirtadienį „Lietuvos ryto televizijos“ laidoje ,,Super L.T.“.

Žiūrovai taip pat sužinos apie revoliucijos šauklio Vytauto Šustausko ketinimus vėl atsisėsti į Kauno mero kėdę bei išgirs garsiausio Lietuvos suvirintojo Viktoro Uspaskich patarimų, kaip išlikti tikru vyru.


Šiame straipsnyje: RadžiSuper LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius1

Saulius1 portretas
Ir?...

sauliusred

sauliusred portretas
lopas Radzi. Tikras cigonas

ragas

ragas portretas
na ir ka,geresnis pasidare?pensininkems ir taip tiks,ir nukvakusiom moterelem.Jaunimas apie ji ir girdeti nera girdejes)
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių