Programėlių parduotuvė „Amazon Appstore“ jau veikia ir Europoje

Kompanijos „Amazon“ atstovai pranešė, jog populiarioji tarnyba „Amazon AppStore“ nuo šiol bus prieinama ir Europos šalių vartotojams.

Nuo rugpjūčio 30 d. prieigą prie el. parduotuvės turės D. Britanijos, Vokietijos, Prancūzijos, Italijos ir Ispanijos gyventojai. Ateityje „Amazon AppStore“ geografija plėsis dar labiau, praneša interneto portalas news.yahoo.com.

„Amazon“ el. parduotuvės pasirodymas Europos šalyse tapo gana logišku kompanijos žingsniu, ypatingai jei atsižvelgtume į tai, kokia populiari ši interneto tarnyba Jungtinių

Valstijų teritorijoje. „Amazon AppStore“ surinkta daugybė mobiliųjų žaidimų ir programų, kurios diegiamos į mobiliuosius įrenginius su operacine sistema „Android“. El. parduotuvė vartotojams siūlo visą eilę bonusų, įskaitant ir specialų skyrių, iš kurio kiekvieną dieną galima nemokamai parsisiųsti vieną programą.

Iš esmės „Amazon AppStore“ tam tikra prasme yra „Google Play“ analogas. Mažesnis programėlių skaičius paaiškinamas tuo, jog kompanijos darbuotojai testuoja ir tikrina kiekvieną programą ir žaidimą, prieš jiems pasirodant el. parduotuvėje. Šiuo metu internetinėje tarnyboje galima rasti tokias populiarias programas, kaip „Cut The Rope“, „Jamie Oliver ‘s 20 Minute Meals“, „Fruit Ninja“, o taip pat tokių įžymių kompanijų, kaip „Rovio“ ir „Glu Mobile“ projektų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių