Pristatytas garso padėkliukas „netbook“ kompiuteriams

Bendrovė „Logitech“ pranešė pristačiusi „Logitech Speaker Lapdesk N550“ – naują padėkliuką  su garso sistema, skirtą internetiniams (angl. netbook) ir kompaktiškiems nešiojamiesiems kompiuteriams.

Pasak bendrovės, naujasis padėkliukas leidžia patogiai dirbti mažu nešiojamuoju kompiuteriu sėdint ant sofos ar fotelyje ir klausytis kokybiško garso. Populiaraus padėkliuko „Logitech Speaker Lapdesk N700“, sukurto nešiojamiesiems kompiuteriams su ekranais iki 16 colių įstrižainės, įpėdinis „Logitech Speaker Lapdesk N550“ yra pritaikytas naudoti su nešiojamaisiais kompiuteriais, kurių ekranų įstrižainė – iki 14,1 colio.

„Logitech Speaker Lapdesk N550 padeda išspręsti dvi problemas, kurias žmonės dažniausiai pamini kalbėdami apie savo nešiojamuosius ir internetinius kompiuterius. Tai prasta garso kokybė ir korpuso skleidžiama kaitra. Šis gaminys naudojimąsi nešiojamuoju kompiuteriu daro gerokai patogesnį“, – sakė „Logitech“ nešiojamųjų kompiuterių priedų produktų rinkodaros viceprezidentas Denisas Pavillardas.

„Logitech Speaker Lapdesk N550“ padėkliuko šonuose integruoti stereo garsiakalbiai atkuria sodrų garsą. Keturių sluoksnių, nuo karščio saugantis padėkliuko dizainas su paminkštintu pagrindu, dengtu orui pralaidžiu tinkleliu, padeda susikurti patogias sąlygas. Dėl išlenkto padėkliuko pagrindo nešiojamojo kompiuterio ekranas šiek tiek pakeliamas, kad į jį būtų patogiau žiūrėti. O atlenkiami padėkliuko laikikliai neleidžia kompiuteriui nuslysti.

Anot gamintojų, „Logitech“ padėkliuką yra paprasta naudoti – nereikia jokios programinės įrangos, tereikia tik įjungti vieną USB kabelį į kompiuterį. Juo bus tiekiama elektros energija garsiakalbiams ir perduodamas garsas.

Planuojama, kad „Logitech Speaker Lapdesk N550“ prekyboje Europoje pasirodys sausio mėnesį, o jo rekomenduojama mažmeninė kaina sieks apie 173 litus (49,99 euro).


Šiame straipsnyje: logitechkompiuteris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių