Pristatyta programa, leidžianti „Windows“ aplinkoje naudotis „Android"

Kol kas yra mažai prasmės naudoti „Google Android“ operacinę sistemą kaip vienintelę jūsų asmeniniame kompiuteryje. Visgi jeigu jums pasiūlytų ir toliau naudotis „Windows“, o „Android“ kaip jūsų pagrindinės operacinės sistemos programą, galbūt persigalvotumėte.

Kompanija vardu „Socketeq“ būtent ir nusprendė pasiūlyti „Windows“ operacinėms sistemoms skirtą „Android“  programą. Kalbant tiksliau, minėta programa yra nekas kitas, kaip kad „Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich“ operacinės sistemos versija.

Visas grožis šioje programoje yra tas, kad „Google Android“ operacinė sistema veikia „Windows“ aplinkoje kaip programa, o ne yra simuliuojama. „Socketeq“ turėjo šiek tiek vargo, tačiau po kelių pataisymų ir pritaikymo pavyko panaudoti „Windows“ branduolį kaip „variklį“.

Įdomiausia, žinoma, jei jūs turite prisilietimui jautrų ekraną, tačiau valdyti „Google Androd 4.0“ galite ir su pele bei klaviatūra. Jei programos langą sumažinsite mažiau 1280x800 taškų, matysite išmaniesiems telefonams pritaikytą sąsają, o jei ne - planšetiniams kompiuteriams skirtą. Vėliau kompanija žada pristatyti ir „Android 4.1 Jelly Bean” versiją bei toliau plėtoti projektą.

Programą galite parsisiųsti spustelėję šią nurodą, o ji užima vos 66MB. Kaip žinia, su tokio tipo darbais negalima platinti „Google“ sukurtos programinės įrangos, tačiau ją instaliuoti labai paprasta. Tiesiog parsisiųskite „Android 4.0” operacinei sistemai pritaikytą iš čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gintaras

gintaras portretas
slamštas.... geriausia Windows XP bolgiausiu atveju Windows 7 Ultimate, NIEKAD TOKIU NESAMONIU NENAUDOJAU IR NENAUDOSIU
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių