Po koncerto Vilniuje – atgarsiai tolimoje Japonijoje

Po birželio mėnesį sausakimšoje salėje įvykusio grupės „Sparks" koncerto Vilniuje, jo organizatorius pasiekė džiugi žinia.

Grupės vadyba, kuriai po koncerto buvo įteiktas renginio vaizdo įrašas, labai palankiai įvertino patį pasirodymą, Lietuvos publiką, grupės gerbėjus bei organizatorių darbą. Atsisveikindami jie pažadėjo ne tik po kurio laiko sugrįžti į Lietuvą, bet ir naujų netikėtumų, kurie yra neatsiejami nuo ekscentriškųjų brolių Maelų kūrybos.

Ir štai pažadas ištesėtas. Šią vasarą specialiai Japonijos rinkai išleistame grupės „Sparks" albume „Exotic Creatures Of The Deep" yra papildomas DVD, kuriame be kitų vaizdo klipų yra įtraukti du kūriniai, nufilmuoti Vilniuje birželio 17 dieną vykusio koncerto metu.

Nors šis albumo variantas yra išleistas tik Japonijoje, ištikimiausi gerbėjai jį gali užsisakyti internetu arba grupės interneto puslapyje.

1970 metais Los Andžele susikūrusi pop ir roko muzikos stiliaus grupė „Sparks" yra išleidusi jau apie 20 albumų. Ją išgarsino tokios dainos kaip „When do I get to sing my way".

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių