Pirmą kartą LNK „Žvaigždžių duetuose“ – vyrų duetas

Kitą savaitę, sausio 24-ąją, startuosiantis LNK muzikinis projektas nustebins netikėtu duetu. Tarp dešimties naujų porų, metančių iššūkį didžiajai scenai - ir pirmasis „Žvaigždžių duetų“ istorijoje vyrų duetas.

Praėjusį sezoną „Žvaigždžių duetuose“ pasirodė pirmasis moterų duetas - dainininkė Rūta Ščiogolevaitė ir aktorė Kristina Savickytė. Rūta ir Kristina sulaukė daug publikos simpatijų ir puikių komisijos vertinimų.

Dabar žiūrovai pirmą kartą galės stebėti ir, žinoma, klausytis, humoristo, politiko, verslininko Artūro Orlausko (sceninės veiklos metais naudojusio Zakarausko slapyvardį) ir „Rondo“ muzikanto Aleksandro Ivanausko pasirodymus.

Aleksandras ir Artūras pažįstami kelis dešimtmečius, susitikimas LNK „Žvaigždžių duetuose“ jų tikrai neglumina, tačiau drauge ždainuos jiedu pirmą kartą.

„Visi svajoja padainuoti duetu su tokiais kaip L.Pavarotti, P.Domingo ar Stingas. O mano svajonė buvo uždainuoti kartu su Zakarausku. Niekada nesu dainavęs su Artūru, o jis toks talentingas. Jei žmogus visą gyvenimą vienas sutraukia pilnas sales žmonių, manau, tai daug ką pasako“, - apie būsimąjį partnerį kalbėjo A.Ivanauskas.

„Aleksandras turi puikiai išlavintą skonį, jis ne toks, kaip šiuolaikiniai popmuzikos atstovai, jis daug pažangesnis ir racionalesnis. Manau, jo darbo kokybė atsispindės mūsų duete. Be to, Aleksandras turi puikų humoro jausmą“, - šypsodamasis apie būsimąjį partnerį kalbėjo A.Orlauskas-Zakarauskas. Jis žada rūpintis sceniniu įvaizdžiu, personažų kūrimu, o Aleksandras - daryti teatrą iš muzikinės pusės.

Artūras Orlauskas-Zakarauskas prieš ketverius metus atsisveikino su didžiąja scena ir pasuko į politiką bei verslą. Jis yra Kauno rajono savivaldybės tarybos narys, dirbo vicemeru.
„Tai - ne grįžimas į sceną. Su ja jau atsisveikinau. Tai - tik nuotykis“, - sakė dabartinis politikas, ilgą laiką buvęs didelė Lietuvos humoro žvaigždė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių