Pietūs su asilu – britų kasdienybė

Anglijoje gyvenanti britų šeima šalyje pagarsėjo savo didele meile gyvūnams. Jų namuose įsikūrė visas žvėrynas - keturi šunys, trys katės, dvi avys, du asilai, arklys, keturios antys, aštuonios vištos ir vienas gaidys.

Tačiau žmonių nuostabą kelia ne augintinių skaičius, o tai, kad gyvūnams šeimininkai leidžia laisvai vaikščioti po namus. Šios šeimos numylėtiniai - asilai Polly ir Charlie, todėl jie kasdien kartu su šeimininkais valgo prie vieno stalo. Mėgstamiausi asilų užkandžiai  - skrudinta duona, bananai, sausainiai ir sumuštiniai.

„Visuomet mylėjau gyvūnus ir norėjau turėti asilą. Jie labai mėgsta draugiją, tačiau dabar, matyt, nebesupranta, kas tokie yra - žmonės ar gyvuliai", - juokiasi Jackie Ferrier.

Moteris tvirtina, kad jos vaikai - 12-metis Jamesas ir devynmetė Lucy visiškai neprieštarauja tokiam savo tėvų gyvenimo būdui ir jau seniai prie jo priprato.

„Būna linksma, kai į svečius užsuka draugai, o po kojomis painiojasi vištos. Tačiau gyventi kitaip būtų nuobodu", - pasakojo ji.


Šiame straipsnyje: asilasGyvūnai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių