Paris Hilton pradėjo rinkimų kampaniją (video)

Į varžybas dėl JAV prezidento posto nusprendė įsijungti ir garsioji gražuolė Paris Hilton. Reaguodama į respublikonų kandidato Johno McCaino pašaipas ji nusprendė pradėti savo rinkimų kampaniją ir internete išplatino rinkimų vaizdo klipą, kurį galite pažiūrėti žemiau.

"Ačiū už paramą, žilaplauki senuk, - į J.McCainą kreipiasi P.Hilton, gulėdama šezlonge prie baseino. - Norių pareikšti JAV, kad aš irgi visiškai pasirengusi vadovauti valstybei." Aukštuomenės vakarėlių liūtė teigė, jeigu bus išrinkta prezidente, išdažys Baltuosius rūmus rožine spalva.

Šitaip P.Hilton reagavo į J.McCaino akibrokštą, kai šis savo varžovą Baracką Obamą palygino su ja. Politikas sakė, kad konkurento populiarumas kuriamas tuščioje vietoje, lygiai kaip P.Hilton ir skandalingos dainininkės Britney Spears įvaizdžiai. Todėl, anot J.McCaino, B.Obama nesugebės valdyti šalies, jeigu bus išrinktas prezidentu.

Rinkimų filmuke seksualų maudymosi kostiumėlį vilkinti P.Hilton taip pat pasidalijo mintimis, kaip galima įveikti energetikos krizę. Viceprezidento postą ji pažadėjo atiduoti draugei dainininkei Rihannai.

 

See more Paris Hilton videos at Funny or Die
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių