Panevėžyje atidaromas „Forum Cinemas"

Rugpjūčio 28-ąją Panevėžyje, pramogų ir prekybos centre „Babilonas", atidaromas naujas moderus kino centras. Jame įrengtos trys kino salės, galinčios talpinti 700 žiūrovų.

Kino centre „Forum Cinemas Babilonas" bus pristatomi ne tik patys naujausi kino filmai iš Holivudo, bet ir nacionalinės premjeros, netradiciniai, nekomerciniai Europos bei kitų regionų filmai, kino festivaliai. Vyks „Yomayo" kino dienos, COSMO VIP SEANSAI, naktiniai MTV kino seansai, „Laimingos kėdės" akcijos ir festivalis „Kino pavasaris".

Planuojama, kad per dieną bus parodoma per 18 kino seansų, o bilietas į kino filmą kainuos 6-12 litų.

Šiuo metu 80 ha pramogų ir prekybos centro „Babilonas" teritorijoje veikia 2 prekybos ir pramogų centrai, ledo arena, statybos ir apdailos medžiagų centras, techninių paslaugų centras, „Kesko Agro Lietuva". Šiemet atsidarys VOLVO ir RENAULT automobilių prekybos ir aptarnavimo centras. Pradedami statyti Sanitex "Cash&Carry", statybinės technikos ir įrankių centras „Stokker", trečiasis prekybos centras BABILONAS.

Vėliau numatomi individualių ir blokuotų gyvenamųjų namų rajonai, 18 aukštų komercinį, biurų ir prabangių gyvenamųjų apartamentų pastatas, 50 aukštų dangoraižis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių