Panevėžio gimtadienį vainikavo rekordas

Šeštadienį „Forum Cinemas" pasiekė naują Lietuvos Gineso rekordą. Panevėžio miesto 505-ojo gimtadienio ir naujojo „Forum Cinemas Babilonas" kino centro atidarymo proga bendrovė „Forum Cinemas" į dangų pakėlė  506 specialiai dekoruotus ugnies žibintus.       

Ugnies žibintai ne tik nušvietė šventinį Panevėžio dangų, bet ir tapo naujos kino eros pradžios Panevėžyje simboliu.

Nuostabaus naktinio reginio rekordas buvo pasiektas per 19 minučių, žibintus leido daugiau nei 220 aktyviausių moksleivių, rekordą stebėjo „Factum" agentūros darbuotojai ir kone visi miesto gyventojai.

„Labai džiaugiamės, kad naujojo kino centro „Forum Cinemas Babilonas" atidarymas sutapo su miesto gimtadieniu. Tai tapo gera, reikalinga dovana miestui, nes pirmieji žiūrovų srautai įrodė, kad modernios, komfortiškos kino pramogos miestui seniai reikėjo. Mat per pirmąją darbo savaitę kino centrą aplankė daugiau nei 10 tūkst. kino žiūrovų, kai anksčiau Panevėžyje per visus metus į kiną ateidavo tik apie 80 tūkst. Tai labai svarbus mūsų pripažinimas ir mes stengsimės nenuvilti Panevėžio miesto kino žiūrovų", - teigė „Forum Cinemas" atstovai.

„Forum Cinemas Babilonas" - tai jau ketvirtasis bendrovės kino centras Lietuvoje. Penktasis netrukus turėtų būti atidarytas Šiauliuose. Per 2007 metus kino centrus „Forum Cinemas" aplankė daugiau nei 2,2 mln. žiūrovų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių