Pajūryje - grožiui ir sveikatai skirta paroda

Ketvirtą kartą spalio 10-12 dienomis Klaipėdoje organizuojama paroda „Grožis ir sveikata 2008" kvies grožio srities specialistus ir visus besidominčius sveikatos bei grožio naujienomis į Klaipėdos miesto ledo areną.

Kasmet ši paroda tampa gražesnė, didesnė, įdomesnė ir traukia lankytojus savo renginių bei konkursų gausa. Šios parodos tikslas - sukurti ne tik Vakarų Lietuvos visuomenei grožio, sveikatos bei mados šventę, bet ir pritraukti kompanijų iš visos Lietuvos bei kaimyninių šalių, kurios turėtų galimybę užmegzti naujų kontaktų.

Šiemet parodoje tikimasi sulaukti daugiau kaip 80 įmonių, pristatančių savo paslaugas bei produkciją. Parodoje bus pristatoma kosmetikos, parfumerijos, bižuterijos, nagų dizainui ar plaukų priežiūrai skirtų priemonių bei technologijų naujovės.

Didelis dėmesys šiais metais skiriamas sveikatos tematikai, todėl patikslintas ir šių metų parodos pavadinimas. Laukiami sveikatingumo, SPA bei masažų specialistai, suteikiama galimybė vesti seminarus, rengti prezentacijas bei suteikti profesionalias konsultacijas besidomintiems. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių