Paaiškėjo „iPhone 5“ ir operacinės sistemos „iOS 6“ pristatymo data

Kompanija „Apple“ oficialiai anonsavo renginį, kuriame ji turėtų pristatyti „iPhone 5“, o kartu ir operacinę sistemą „iOS 6“ – viskas įvyks rugsėjo 12 d. San Franciske (Kalifornija, JAV). Pats šou turėtų prasidėti 23:00 Lietuvos laiku.

Paveiksliuke, kuris išplatintas kartu su anonsu pranešimu, matyti užrašas „Jis jau beveik čia“ su skaičiumi „5“, o tai tik dar labiau patvirtina, jog greitai pamatysime „iPhone 5“ premjerą.

Gandai apie renginio pradžios datą sklandė jau seniai, taigi tai, jog viskas įvyks rugsėjo 12 d., niekam siurprizu jau neturėtų būti. Iš pradžių buvo manoma, jog kartu su „iPhone 5“ kompanija parodys ir „iPad mini“, tačiau labai panašu, jog sumažinti firminio planšetinio kompiuterio versija bus anonsuota vėliau, 2012 m. IV ketvirtyje.

Sprendžiant iš gandų, „iPhone 5“ ekranas bus didesnis, o korpusas – ilgesnis. Taip pat išmanusis telefonas palaikys NFC technologiją, kurią bus galima panaudoti mobiliems mokėjimams, taipogi mobiliojo ryšio standartą 4G LTE. Kompanija Apple jau naudoja 4G savo trečios kartos „iPad“, tačiau į ketvirtos kartos „iPhone“ jo neįdiegė, kad nepadidėtų išmaniojo telefono matmenys.


Šiame straipsnyje: Iphone 5iphoneApple

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių