„Olialia pupytės“ draugui nepatinka jos atviros nuotraukos spaudoje

Erotinėmis fotosesijomis, skandalingais meilužių vaidmenimis ir seksualios pupytės įvaizdžiu išgarsėjusi Oksana Pikul bei dvi jos kolegės visuomenei neseniai pristatė naują savo vaizdo klipą. Jame - trys „Olialia pupytės“ atvirai demonstruoja savo grožybes. Merginos apsirengusios minimaliu kiekiu drabužėlių arba visai be jų. Taigi netruko pasklisti kalbos, kad šios gražuolės dainuoja ir gerbėjus vilioja ne savo balsais, o krūtinėmis.

Tačiau seksualioji Oksana kategoriškai neigia tokius pranešimus ir tvirtina, jog „Olialia pupytės“ kartais dainuoja ir gyvai, o dainuoti moka visomis kūno vietomis.

Apie pasikeitusį savo gyvenimą bei dainininkės karjerą televizijos laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ šį vakarą Oksana atvirai prabils pirmą kartą. Mergina prisipažins, jog dabar jos kasdienybė labai įtempta. Oksana ne tik dalyvauja koncertuose, dirba visažiste, filmuojasi televizijos laidose, studijuoja universitete, bet ir pratinasi prie naujo - pavyzdingos namų šeimininkės - vaidmens.

Jau beveik pusantrų metų O.Pikul gyvena kartu su dvylika metų už ją vyresniu verslininku. Populiarioji scenos įžymybė prisipažino, kad jos draugui seksualios, populiarių žurnalų puslapiuose ir viršeliuose spausdinamos jos nuotraukos labai nepatinka.

Atviras O.Pikul pasakojimas apie karjeros pradžią, skandalingą įvaizdį ir ateities planus - antradienį 20.30 val. LNK televizijos laidoje „Gyvenimas pagal moteris“.

„Olialia pupyčių“ vaizdo klipas



NAUJAUSI KOMENTARAI

chriu

chriu portretas
cia atranka praejusios ir uz pinigus rodancios savo grozybes

asmenybė

asmenybė portretas
Jei atvirai-šlykštu žiūrėt, lyg būtų tikros striptizo šokėjos...

321

321 portretas
Oi kiek daug berniukų nori mano saldainiukų, nori su manim pažaist, tik žaisti. Olialia pupytės šypsomės mes kaip lėlytės ir viliojam juos visus, ateikit...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių