Nutukėliams užsiveria dangaus vartai

Jungtinėse Valstijose antsvorį turintiems žmonėms gyventi darosi vis sudėtingiau. Jau devinta šalies oro bendrovė atsisakė skraidinti nutukusius keleivius, kurie netelpa sėdynėje ir trukdo kitiems keliautojams.

„Per pastaruosius metus gavome 700 skundų iš keleivių, kurie sėdėjo šalia labai nutukusių žmonių“, - paaiškino oro bendrovės „United Airlines“ atstovas spaudai Robinas Urbansky.

Pagal naujas taisykles pernelyg nutukusiu laikomas toks asmuo, kuris atsisėdęs į keleivio vietą negali nuleisti sėdynes skiriančio ranktūrio ir prisisegti saugos diržo. Jeigu lėktuve yra laisvų vietų, toks keleivis gali nusipirkti dar vieną bilietą ir užimti dvi sėdynes. Jeigu laisvų vietų nėra, jam teks laukti kito reiso.

„United Airlines“ įsipareigoja grąžinti už bilietus sumokėtus pinigus, jeigu antsvorį turintis asmuo atsisakys keliauti.


Šiame straipsnyje: ViršvorisUnited Airlines

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Labai teisingai. Gal prades galvoti kiek eda....

rita

rita portretas
tai ne edrumo,o modifikuotu maisto produktu aukos.Mums lietuviams per anksti juoktis,nes mes dar nezinome kuo visa tai baigsis mums.Juk JAV jau senai maistui naudojamos mod.darzoves ir vaisiai.Gal esate tiek naivus ir tikites,kad Lietuvoje ju nera?Taigi,ne uz kalnu si problema ir Lietuvoje.Kamuolio didumo bulves ar pomidorai ,nekvepencios ir nevystancios geles,ivairus hibridai ...net zole...O zoleje vos ne delno didumo paprastas zalias ziogelis...Pasaulis issigimsta.Ir ko stabetis,jei karves maitina silosu,pagardintu paciu karviu misto pramones atliekomis,t.y.kaulu,odu,ragu ir nagu miltais.Ir koki gi piena duoda tokios mesedes karves ? Kas pasakys ?

Saulius1

Saulius1 portretas
O juk TAIP siekiama ir mums įpiršt tas GMO... :-(
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių