Nufilmuota šuns ištikimybė: gyvūnas gedi negyvos mylimosios

Ne veltui šunys visais laikais buvo vertinami už savo ištikimybę. Rusijoje nufilmuotas vaizdo siužetas, kuriame šuo gedi partrenktos mylimosios, rašo dailymail.co.uk.

Liudininkų pasakojimais, šuo pats nuo kelio nuvilko kitą automobilio partrenktą šunį, bandė jį „atgaivinti“, šildė kūną, uždėjęs letenas saugojo, neleido niekam prisiartinti ir taip stebuklo laukė daugiau nei savaitę.

Žmonės, kurie savo akimis matė širdį griebiantį vaizdą, teigia, kad gyvūnas nuolatos kaukia ir „verkia“. Kai kurie net įsitikinę, kad matė jo snukeliu riedančias ašaras. Vietiniai vargšui šuneliui neša maisto ir vandens, tačiau, nepaisant skanių vilionių, jis nė per žingsnį nesitraukia nuo jos kūno.

„Labai liūdna situacija, tarsi “Romeo ir Džiulijeta„. Šuo niekam neleidžia prisiartinti ir nuolatos bando ją sušildyti savo paties kūnu“, - pasakojo vienas vietinis.

Žmonės šuns visgi nelaimėje nepaliks. Gyventojai susitarė, kad priglaus nelaimėlį iš karto, kai baigsis jo gedulas.


Šiame straipsnyje: Gyvūnaiįdomušunysšuo

NAUJAUSI KOMENTARAI

jetau

jetau portretas
kaip graudu....

kiesa

kiesa portretas
gal kas gali pasakyti kaip youtube ji paziuret nes per sita psl man neuzkrauna

gintare tenyte

gintare tenyte portretas
matosi kad suo geras kad jis mylejo savo mylimaja as jo vietoje taip daryciai bet geriau pagalvojus jis tik bereikalo kankinasi jug jos jau nesusigrazins
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių