„Nokia“ ir „Microsoft“ turi resursų atsitiesti telefonų rinkoje

Suomiai „Nokia“ prieš keletą metų buvo neįveikiami. Jie parduodavo ir daugiausiai įprastų, ir daugiausiai išmaniųjų telefonų, tačiau per ilga meilė „Symbian“ operacinei sistemai kompaniją sužlugdė. Atsisakiusi savo vinies į karstą, kompanija nusprendė pereiti į „Microsoft Windows Phone“ pusę.

Žinoma, kol kas neblizga ne tik „Nokia Lumia“ serija, bet ir „Microsoft Windows Phone“ operacinė sistema apskritai, tačiau apie „Microsoft“ įtaką IT rinkai kalbėti net neverta. Analitikai, tuo tarpu, tiki, kad „Nokia“ ir „Microsoft“ turi resursų viską apversti aukštyn kojomis.

Štai banko „Danske A/S“ analitikai padidino savo prognozes, susijusias su „Windows Phone 8” operacine sistema, rašo naujienų agentūra „Bloomberg“. Ankščiau manę, jog per visus 2013 metus „Microsoft“ ir jos partneriams pavyks parduoti tik 23 milijonus išmaniųjų telefonų, paremtų naujausia „Windows Phone 8” OS, dabar kalbama apie 36 milijonus vienetų.

Kiti analitikai primygtinai prašo nenurašyti „Windows Phone 7.8“ operacinės sistemos, kuri varys pigus išmaniuosius telefonus, kaip kad „Nokia Lumia 510”. Šie telefonai taip pat neš pelną, o vis daugiau tokių pigių modelių prognozuoja dar geresnius bendrus „Windows Phone“ OS pardavimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vardenis

Vardenis portretas
Nauji Nokia telefonai išties ir super atrodo ir techninės charakteristikos super, ir ta WP8 tikrai gražiai ir originaliai atrodo (telefonui tos plytelės labai tinka), nors ir neturi milijonus nereikalingų programkių. Man asmeniškai didžiausias stambis yra didokos jų kainos.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių