N.Kidman vos ištvėrė „Australijos" filmavimą

Nicole Kidman, sugrįžusi į savo gimtąją šalį filmuotis juostoje „Australija", prisipažino, kad nebuvo pasirengusi tokiems ekstremaliems išbandymams. Aktorę šokiravo temperatūros skirtumas ir rūsti gamta, kurioje buvo kuriama nepaprastų vaizdų kupina drama apie savo turtą bandančią išsaugoti moterį, kuri įsimyli jai padedantį vyrą.

„Nuvykti į tokias vietoves ir ten kurį laiką gyventi buvo nepaprastai sunku. Pamenu, išlipau iš lėktuvo, pajaučiau karšį ir sušukau: „Aš čia neišgyvensiu!". Tuomet mes apie dvi valandas važiavome iki filmavimo aikštelės, kur, išvydusi vietovę, pamaniau, kad ji neįtikėtinai primityvi", - pasakojo aktorė.

„Mano oda itin šviesi, tad tikrai nebuvo lengva. Kol filmavome, slėpdavausi pavėsyje ir dėkodavau už išrastas plačiakraštes skrybėles", - patirtų išbandymų nepamiršo dramos „Australija" žvaigždė.

Nepaisant patirtų sunkumų, aktorė teigia, kad Bazo Luhrmanno sukurta juosta išgelbėjo jos gyvenimą. „Šis filmas suteikė man galimybę patirti dalykus, kurių kitu atveju niekada nebūčiau galėjusi patirti. Kuo labiau senstu, tuo labiau filmuodamasi jaučiuosi lyg linksminčiausi atrakcionuose. Tarsi būčiau drąsi ir nesijaudinčiau, jei kas man atsitiks. Juk lengva pradėti bijoti pasirodyti kvailiu, ypač, jeigu esi toks žmogus kaip aš: truputį užsidaręs ir drovus. Bet aš pradedu tai įveikti", - prisipažino Nicole Kidman, minėtame filme vaidinusi kartu su Hughu Jackmanu.

Įspūdingų peizažų kupina meilės istorija - dramoje „Australija". Žiūrėkite kinuose nuo gruodžio 26 dienos.


Šiame straipsnyje: kidmanAustralija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių