Naujausioje „Android 4.2“ versijoje - tik 11 mėnesių

Turbūt ne vienas iš „FACEIT“ skaitytojų prisimena nemažai gąsdinančių istorijų apaugusį laikotarpį, kai prie pabaigos artėjantys 1999-ieji turėjo pavirsti 2000-aisiais, tačiau visi pradėjo kalbėti apie „kvailus“ kompiuterius, kurie galėjo pagalvoti, jog vėl ateis 1900-ieji.

Tuomet daugiausia buvo kalbama apie operacinę sistemą „Windows“, tad kompanijai „Microsoft“ reikėjo imtis atitinkamų priemonių, kad „tauta būtų nuraminta“.

Gana panašus, ir vėl daug šypsenų sukėlęs mini skandalas atsitiko dar kartą, tik jau su operacine sistema „Android 4.2“. Vis dar negausūs šios versijos savininkai neseniai pastebėjo, kad kalendoriuje netikėtai dingo gruodžio mėnuo, t.y. tas mėnuo, kai pusė planetos (o gal net ir visa) švenčia Kalėdas ir kitas šventes.

Aišku, problema ne tokia jau ir didelė, jei nebandysite, pavyzdžiui, įrašyti priminimą, jog kažkas gruodį švenčia savo gimtadienį ar reikės dalyvauti milijono vertės kontrakto pasirašyme, kuris, kaip tyčia,  įvyks gruodžio mėnesį.

Beje, priminimai, kurie įrašyti iki atsinaujinimo, rodomi beveik korektiškai – antraštė teigia, kad gruodžio įvykiai įvyks gruodį, tačiau kalendoriuje rodoma jau sausio mėnesio diena.

„Google“ jau informuota apie šią skandalingą klaidą, tad greitu metu galima tikėtis atitinkamo atnaujinimo, kuris leis gruodžio mėnesį gimusiems pasimėgauti savo švente, o kitiems suteiks galimybę įrašyti priminimą, jog dovanos Kalėdoms vis dar nenupirktos.


Šiame straipsnyje: androidtechnologijosAndroid 4.2

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių