Naujasis “Office 15″ – jau privataus testavimo režime

Kompanija “Microsoft” tobulina savo biuro programų paketą ir jau anonsavo uždarą testavimą naujosios versijos, kurios kodinis pavadinimas yra “Office 15″. Oficialiajame tinklaraštyje skelbiama, kad prasidėjo taip vadinamas “Technical Preview” procesas, kurio metu nauja sistema bus pirmą kartą parodyta už kompanijos ribų.

Testavimas vyksta uždarame rate – naujoji versija rodoma tik pasirinktiems partneriams, kuriuos atrinko patys “Microsoft” atstovai pagal praeitų laikotarpių bendradarbiavimo patirtį.

Naujosios versijos pagrindinis tikslas – suderinti įvairių darbo įrankių ir darbo aplinkų sąveiką: iš vienos pusės, debesų technologijos leidžia dirbti su dokumentais ir nutolusiuose serveriuose, nieko nediegiant lokaliai į kompiuterį, o kita vertus – techninės įrangos naujovės verčia pritaikyti tą pačią programinę įrangą ne tik kompiuteriams, bet ir telefonams bei planšetiniams kompiuteriams.

Pasirodysiančioje “Office 15″ versijoje bus atnaujinti tokie atskiri produktai kaip “Office”, “Office 365″, “Exchange”, “SharePoint”, “Lync”, “Project” ir “Visio”. Teigiama, kad pirmajam viešam testavimui naujasis “Office” bus paruoštas iki šios vasaros. Analitikai sieja naujos biuro programų versijos pasirodymą su “Windows 8″ atėjimu į rinką – nes naujasis “Office” turėtų būti kiek įmanoma labiau pritaikytas naujai operacinei sistemai.


Šiame straipsnyje: OfficeMicrosoftprogramosIT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių