Naujas lietuviškas serialas

Jau šį sekmadienį, sausio 4 dieną 21 val., TV3 pristatys ypatingą premjerą – specialią įžanginę lietuviško serialo „Nemylimi" seriją.

Tai – istorija apie meilę, draugystę, pasitikėjimą ir išdavystę, sukurta pagal populiarų to paties pavadinimo Edvino Kalėdos romaną.

„Viktoras – jaunas vaikinas, besistengiantis rasti savo gyvenimo kelią. Staiga jo mintis sujaukia mylimosios žinia apie judviejų kūdikį. Vaikinas, pajutęs būsimo kūdikio mamos psichologinį spaudimą, nusprendžia ryžtis pavojingam žingsniui, kuris įrodys, kas yra ištikimi draugai ir tikra meilė. Istorija iš tiesų dinamiška. Režisierius ir aktoriai puikiai perprato scenarijų. Manau, kad tokio kontroversiško ir intriguojančio lietuviško serialo dar nėra buvę", – iš anksto serialo sėkme, regis, tiki „Nemylimų" autorius E.Kalėda.

Sekmadienio vakarą specialioje „Nemylimų" serijoje pasirodys aktoriai Gediminas Adomaitis, Kristina Savickytė-Damanskienė, Evaldas Jaras, Dalia Storyk, Mindaugas Capas, Marius Mačiulis, Toma Vaškevičiūtė, Tadas Gryn ir kiti.

 

 


Šiame straipsnyje: „Nemylimi“

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių