Muzikos grupė „Merlin“ atgimsta

Lietuvos muzikos grupė „Merlin“ po ketverių metų pertraukos atnaujino savo kūrybinę veiklą ir radijo stotims jau pristatė naująjį singlą „12 Mėnuo".

Rodiono ir Darijos Šerlat parašytas kūrinys dvelkia artėjančių Kalėdų ir Naujųjų metų dvasia. Dainą „Merlinai“ įrašė ir prodiusavo lapkritį, „DP" studijoje Vilniuje.

Atnaujinti muzikinę veiklą grupės nariai sumanė dar rudenį, kai Feliksas ir Rodionas susitiko vienoje  iš  Užupyje esančių kavinių. Po kurio laiko, bekalbant apie senus laikus ir gurkšnojant alų, prie bičiulių prisijungė keli Felikso draugai, atsinešę akustines gitaras. Likusi nakties dalis buvo praleista geroje kompanijoje, iš naujo prisimenant senas ir garsias „Merlin" dainas. Susirinkę kavinės lankytojai įvertino senų numylėtinių dainų versijas ir plojo vyrams už atlikimą.

Po spontaniško susitikimo kavinėje, Rodionas Feliksui atnešė naujų dainų, parašytų antrajam Rodiono soliniam albumui. Feliksui dainos patiko, jie nusprendė kartu dirbti ir atgaivinti grupę „Merlin". Groti būgnais į grupę pakviestas jaunas ir talentingas muzikantas Eduardas Ločeris, kuris buvo grupės gerų senų dainų gerbėjas.


Šiame straipsnyje: merlin

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių