MTV „papimpino" senutį studento automobilį

„MTV Networks Baltic" sulaukė daugybės automobilių savininkų prašymų laidoje „Pimp My Ride" pakeisti jų automobilio išvaizdą. Iš viso dėl teisės vairuoti vienetinį automobilį kovojo 900 dalyvių.

Lietuvoje buvo atrinktas dirbančio studento Pauliaus 1987 metais pagamintas 2.0 litrų variklio dyzelinis „Nissan Bluebird" automobilis. 23 metų laimingasis studijuoja informatiką Vilniaus universitete. Jis iki paskutinės akimirkos negalėjo patikėti, kad MTV sutiko „papimpinti" jo senutį automobilį.

„Aš ir dabar kartais suabejoju, ar tai tikrai nutiko man. Patikėsiu tik tada, kai vairuosiu atsinaujinusį automobilį. Labai to laukiu, nes jau nusibodo skolintis sesers automobilį ar važinėtis visuomeniniu transportu", - pasakojo Paulius.

„Pimp My Ride Baltics" vedėjas reperis SezzY mano, kad lietuviška laida nenusileis JAV ir Didžiojoje Britanijoje rodomoms to paties pobūdžio laidoms.

„Įdėjome visas jėgas, be proto daug laiko ir fantazijos, dirbome su tikrais automobilių remonto profesionalais, taigi žiūrovai ir automobilių savininkai tikrai liks maloniai nustebinti", - sakė jis.

Pasak SezzY, kol kas bus galima pamatyti tik tris laidas - būtent todėl „Pimp My Ride Baltics" ir yra toks išskirtinis šou.

„Patys pagalvokite - tik trys žmonės, po vieną iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos, turės vienetinius automobilius. Aišku, Lietuvos gatvėmis rieda nemažai išgražintų automobilių, tačiau nei vienas jų nėra toks ypatingas, kaip automobilis, kurį suremontavome Pauliui. Visa „Pimp My Ride" koncepcija remiasi tuo, kad automobilis ne šiaip išgražinamas, bet pritaikomas vieninteliam, ypatingam žmogui. Transporto priemonę keitėme taip, kad ji atspindėtų savininko charakterį ir pomėgius",- aiškino SezzY.

Pauliaus automobilyje meistrai pakeitė beveik viską, ką buvo įmanoma keisti - buvo sumontuoti žemo dažnio, priekinės ir galinės akustikos garsiakalbiai, garso stiprintuvai, mobilusis media centras, asmeninis kompiuteris, šviesos diodai su skaitmeniniu valdymo pultu, sportinis duslintuvas, kiti specialiai šiam automobiliui pritaikyti įrenginiai. Radikaliai pasikeitė ne tik automobilio interjeras, bet ir išorė.

Kaip sena gelda virto gatvės gražuoliu - pirmojoje „Pimp My Ride Baltic" laidoje jau ketvirtadienį per MTV. 


Šiame straipsnyje: automobilismtvpimpinti

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių