MTV eteryje – naujas „Slapjack" vaizdo klipas (video)

Prieš trejus metus susibūrusi kauniečių muzikos grupė „Slapjack" pagaliau išplaukia į platesnius vandenis. Šią savaitę „MTV Baltic" televizija pradėjo rodyti pirmąjį grupės vaizdo klipą „Beautiful", kurio kūrimas užtruko maždaug metus.

„Klipas buvo filmuojamas Vilniuje, „Tamsta" klube. Mums pagelbėjo režisierius Marius Kunigėnas ir prodiuseris Gerardas Linauskas, kiti profesionalai", - portalui pasakojo „Slapjack" vokalistas ir dainų autorius Kęstutis Ruzgys, nesutikęs atskleisti, kiek kainavo klipo sukūrimas.

Neslėpdamas entuziazmo, jis sakė tikįs, jog šie metai grupei bus sėkmingi, nepaisant to, kad neseniai „Slapjack" paliko vienas jos įkūrėjų Dalius Pletniovas.

„Taip atsitiko todėl, kad Dalius labai užsiėmęs ir nebeturi laiko", - apie bendražygio pasitraukimą kalbėjo Kęstutis.

Pasak jo, nuo šiol Dalių grupėje pakeis Laurynas Aukštuolis, kuris muzikos pasaulyje yra geriau žinomas „Lawry" slapyvardžiu.

Atsinaujinusi grupė viliasi netrukus įrašyti daugiau dainų ir galų gale išleisti debiutinį albumą, tačiau nesiryžta prognozuoti, kada tai galėtų įvykti.

RnB ir soul stiliaus muziką grojanti grupė dainuoja tik angliškai. Paklaustas, kodėl, Kęstutis paaiškina: „Mūsų kūryba skirta ne tik Lietuvos rinkai. Be to, tokios stilistikos muzikai anglų kalba labiau tinka negu lietuvių."

Jau anksčiau savo jėgas išbandę nacionaliniame Eurovizijos konkurse „Slapjack" svarsto, ar šiais metais vėl dalyvauti atrankoje.

„Nepaisant kritikos, kurios šis konkursas sulaukia, jis yra naudingas atlikėjui, nes tai proga parodyti save. Bėda ta, kad nacionalinėje atrankoje trūksta organizuotumo, garso režisieriai tinkamai neatlieka savo darbo", - kalbėjo Kęstutis.

„Slapjack" narys sako, kad neįprastas grupės pavadinimas pasirinktas neatsitiktinai.

„Šis žodis anglų kalboje reiškia kortų žaidimą. Kai prieš kelerius metus nusprendėme įkurti grupę, pasirinkome šį simbolinį pavadinimą, nes supratome, kaip rizikuojame, kadangi popsas Lietuvoje valdo, be to, norėjome išsiskirti iš minios", -  atvirauja muzikantas.

Jo nuomone, šiuo metu Lietuvos muzika pasistūmėjo į priekį, atsiranda vis daugiau originalių kūrėjų, todėl tai šiemet „Nepopsinės grupės" apdovanojimą laimėjusiai grupei teikia vilčių.

Siūlome pasižiūrėti „Slapjack" vaizdo klipą „Beautiful":

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių