Moterys skandina savo telefonus tualetuose ir virtuvės kriauklėse

Turbūt ne kartą teko matyti merginą/moterį, kuri lyg barbė devyndarbė – stengiasi daryti praktiškai viską ir, svarbiausia, vienu metu. Kuo tai gresia, puikiai pademonstruoja vienos atliktos apklausos rezultatai.

Kompanija Jabra, kuri prekiauja laisvų rankų (hands-free) sprendimais, apsijungė su tinklalapio Electronista žurnalistais, kad atliktų bendrą tyrimą. Apklausoje dalyvavo vien moterys – apie 800 gražiosios lyties atstovių.

Paaiškėjo, kad 73% respondenčių mobilus telefonas yra svarbus kasdieniams reikalams, pramogoms ir darbui skirtas įrenginys. Tik 18% apklaustųjų moterų svarbiausiu įrenginiu yra kompiuteris, tuo tarpu planšetinis kompiuteris – tik 8% apklaustųjų.

Reikia pažymėti kad tik 4 iš 10 moterų bent kartą per savaitę naudoja laisvų rankų įrangą, o 83% respondenčių prisipažino, jog dažniausiai naudoja savo smakrą, kai reikia atlaisvinti rankas svarbesniems reikalams. Tyrimą atlikusių ekspertų teigimu, gana keista, kad sąlyginai mažas moterų procentas naudojasi laisvų rankų įranga, jei atsižvelgtume į faktą, jog telefonas – absoliutus favoritas iš įrenginių. Tyrimas taip pat parodė, jog 72% moterų, kalbėdamos telefonu arba per jį klausydamos muziką, tvarko namus, 30% dailiosios lyties atstovių, kalbėdamos telefonu, darosi makiažą, o bent viena iš trijų moterų telefonu naudojasi tualete.

Apklausa taip pat parodė, jog viena iš dešimties moterų bent kartą buvo netyčia įmetusi telefoną į tualeto unitazą, apie 16% – į virtuvės kriauklę, 20% respondenčių telefonas buvo iškritęs iš rankų važiavimo dviračiu metu, tuo tarpu 66% moterų telefonas netyčia išsprūsdavo iš rankų todėl, kad joms vienu metu rankose reikėdavo laikyti per daug daiktų. Įdomu, kokius rezultatus pademonstruotų apklausa tarp vyrų?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių