Mino ruošiasi gimtadieniui

Ant 33 metų slenksčio trypčiojantis Mindaugas Mickevičius-Mino bando tęsti gimtadienio tradicijas. Pernai Gediminui Juodeikai priklausantį restoraną Kaune sudrebinęs atlikėjas ir vėl jame kvies linksmintis savo draugus.

Mino balandžio 1-ąją žada ne tik priiminėti svečių dovanas, bet ir pats jų ruošia - publiką jis nusiteikęs pamaloninti itališku temperamentu trykštančiomis dainomis.

„Per koncertus alkoholis man yra griežtas tabu, tačiau tokia proga, manau, galima padaryti išimtį ir pakelti taurelę. Netgi degtinės!“, - juokėsi atlikėjas.

Kokiomis gėrybėmis M.Mickevičių apipils išradingi bičiuliai, galima tik spėlioti. Pernai vietoje žadėtos didžiausios Lietuvoje picos G.Juodeikos restorane „Legenda“ dainininkui buvo įteikta bene mažiausia kada nors matyta. Pokštininkai draugai dar padovanojo kopūstą ir morkų. Paaiškėjo, kad daržovės buvo skirtos mediniam drambliui - dar vienai šventės staigmenai.


Šiame straipsnyje: Mino

NAUJAUSI KOMENTARAI

e

e portretas
su gimtadieniu,MINO !!!

nemylintis

nemylintis portretas
man tu grinas ceburekas nemokantis dainuoti, esi geriausiai kabokelio pirdunas - ne daugiau. Pagimde valinskas jusu tiek, kad baisu, norisi vemti , vien paziurejus i kapitoneli su gitara is kaimo...Imk Tina ir nesdinkis i Italija destyti (plyteliu), tina turi tam patirties, tau pades - pakinkuos galva kur gerai ar blogai...o ir kartais kinkavimas tinka kitiems maloniems dalykams, bet tik kitiems vyrams, o ne tau mazuli...

tedukas

tedukas portretas
Su Gimtadieniu Mino! Normaliai tu dainuoji, jei kam patinka tik koks sunkus rokas, tegu jo ir klauso. O jei važiuosi į Italiją tai neteks tau plytelių dėstyt, Tu puikiai dėstai italų kalbą. Keista kad žmonėms viskas negerai. . .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių