Milijardierius: „Google“, „Facebook“ ir „Wikipedia“ bus dar šimtmetį

Galbūt tai mažai kam žinomas žmogus, tačiau rusas Jurijus Milneris yra interneto investuotojas, kurio turto vertė didesnė kaip vienas milijardas JAV dolerių. Šis žmogus įkūrė investavimo firmą „Digital Sky Technologies“, o dėl investavimo į interneto produktus praturtėjo.

Šiuo metu rusui priklauso „Mail.ru“ bei „Digital Sky Technologies“ grupės. Jis investavo į tokius interneto produktus, kaip kad „Facebook“, „Twitter“, „Zynga“, „Spotify“, „ZocDoc“, „Groupon“ bei daugelį kitų. Tai jam leido susikrauti didelius turtus ir 2012 metais tapti milijardieriumi.

Kalbėdamas su naujienų agentūra „Bloomberg“, J. Milneris pareiškė, jog socialinis tinklas „Facebook“, interneto paieška „Google“ ir laisvoji enciklopedija „Wikipedia“ ateityje bus įvardijami kaip ilgiausiai veikiantys interneto puslapiai, nes jais visi vis dar naudosis.

„Jie tiesiog sukūrė protingą mašiną, kuri pradeda keisti mūsų smegenų dalis. Jei, pavyzdžiui, „Google“ neveiktų kiek ilgesnį laiką, nemanau, kad galėtumėme veikti taip pat įprastai, kaip ir dabar.“, - sakė J. Milneris. Jis taip pat paminėjo laisvosios enciklopedijos „Wikipedia“ svarbą, nes šis projektas neturi realių konkurentų ir dažniausiai tampa svarbia informacijos priemone.


Šiame straipsnyje: googleFacebookWikipedia

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių