Meteorų lietų virš „Mirties slėnio“ filmavusi kamera užfiksavo NSO?

Nekomercinio kino kompanijos „Sunchaser Pictures“ išleistame filmuke „ Death Valley Dreamlapse “ apie rytinėje Kalifornijos dalyje plytintį „Mirties slėnį“ apstu ne tik kvapą gniaužiančių dykumos ir Eurekos kopų vaizdų, bet ir naktinio dangaus grožybių su meteorų lietumi. O jame - NSO?

Trijų minučių trukmės filmuke 50 min. nejudama kamera nufilmuoti trukmės epizodai „suspausti“ į 5 sek. trukmės epizodus. Darbelyje galima pasigrožėti įspūdingai besisukančiu, didmiesčių šviesų neužterštu naktiniu dangumi, gruodžio viduryje lynojusiu geminidų meteorų lietumi ir panašiais reginiais. Rezultatas, anot šmaikščiai nusiteikusio „Popsci.com“, - „truly wonderous starporn“.

Tačiau tai dar ne viskas. Filmuko autorius Geivinas Hefernanas (Gavin Heffernan) neslepia savo suglumimo ir vaizdo siužeto apibūdinime rašo:

„ ...“NSO„ atsiranda 1:30-1:35 filmo minutę ir dangaus skliaute virš dykumos triskart nubrėžia apskritimo formą primenančią trajektoriją... Nebuvo jokio garso, tad tai negalėjo būti sraigtasparnis.“

Išvada aiški: tiems, kurie nepatingės sustingti vidury dykumos ir taip prabūti visą naktį, už pastangas bus atlyginta nežemiškais dangaus vaizdais, o gal ir kai kuo daugiau.

DEATH VALLEY DREAMLAPSE from Sunchaser Pictures on Vimeo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių