Mėgstantiems pašėlti – atnaujintas klubas Palangoje

Šį šeštadienį Palangoje duris atvers iš esmės atnaujintas klubas „Honolulu".

Šį sezoną didžiausios pajūrio šokių aikštelės šeimininkais tapo klubinių renginių agentūra „Atari Solutions" ir Kauno klubas „Exit", suvieniję jėgas ambicingam vasaros projektui.

Agentūra formuoja muzikinę „Honolulu" politiką ir organizuoja renginius, o „Exit" rūpinasi techniniais sprendimais ir klubo administravimu.

„Tikimės, kad atnaujintas „Honolulu" taps pagrindiniu pajūrio šokių muzikos klubu, kuriame susikirs visų prie jūros atvykstančių klubinėtojų keliai. Iš viso turime dvylika vasaros savaitgalių - visus juos užpildysime energinga šokių muzika ir karščiausiomis klubinėmis emocijomis", - sakė „Atari Solutions" vadovas Ignas Vanagas.

Naujus „Honolulu" šeimininkus žingsniui į kurortą įkvėpė pasauliniai pavyzdžiai, kuomet atėjus vasarai didmiesčių klubai įkuria savo rezidencijas prie jūros. „Vasara gena žmones iš miesto į gamtą, paplūdimį, o paskui šokių muzikos mėgėjus keliauja ir klubai", - pasakojo I. Vanagas.

Pagrindiniu „Honolulu" šokių aikštelės techniniu atributu, kuris padės kurti nuotaiką didžėjams, taps ypač galingos suskystinto azoto patrankos. Ledinio viesulo efektą sukeliantys įrenginiai savo jėga prilygsta legendiniame Ibizos klube „Amnesia" veikiančioms sistemoms. Jos jau daugelį metų tarnauja šio klubo vizitine kortele ir yra laikomos galingiausiomis tarp stingdančių pasaulio šokių aikšteles.

1000 vasarotojų galintis priimti klubas padalintas į tris erdves. Didžiojoje salėje skambės energingi big room house klubiniai dūžiai, mažojoje salėje publikos klubus judins karšti hip hop ir R‘n‘B muzikos ritmai. Prieš žengiant į šokių aikštelę bus galima apšilti prie shot‘ų baro.

Klubas dirbs penktadieniais ir šeštadieniais. Įsibėgėjus vasarai, į šokių muzikos oazę bus galima pasinerti ir ketvirtadieniais. Laisvą atmosferą ir saugumą klube garantuos „face control" sistema ir profesionalių apsaugos darbuotojų komanda.

Apie naują „Honolulu" pradžią šį šeštadienį paskelbs trys didžėjai. Pirmasis ledinių klubo patrankų griausmą išbandys D. Britanijos didžėjus ir prodiuseris Dave‘as Gardneris. Puikiai Lietuvos publikai pažįstamas atlikėjas jau yra grojęs ne tik Vilniaus, Kauno klubuose, bet ir pajūryje. Su svečiu į naują lips Ignas ir Vilniaus klubo „Pacha" rezidentas Recoco.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių