Mažeikiuose - vasaros palydos su PKN ORLEN

Lenkijos naftos koncernas PKN ORLEN antrus metus iš eilės remia Mažeikių miesto ir apylinkių gyventojams organizuojamą atsisveikinimo su vasara šventę „Vasaros palydos". Penkioliktą kartą rengiama šventė įprastai vyksta paskutinį rugpjūčio savaitgalį. Šiais metais koncernas į Mažeikius pakvietė žinomus užsienio atlikėjus Kate Ryan ir „London Beat".

Pasak Mažeikių rajono kultūros centro direktorės Kristos Kinčienės, koncerno parama yra svarbi tokiam kultūriniam projektui, nes padeda pritraukti daugiau ir įdomesnių atlikėjų, surengti įvairesnių pramogų. „Bendradarbiavimas su PKN ORLEN praturtino ir paįvairino mūsų šventę, įgijome ir tarptautinio bendravimo patirties, todėl džiaugiamės galėdami tęsti pradėtą partnerystę", - sako K.Kinčienė.

Šventės metu veiks fotomenininko, Mažeikių krašto premijos laureato, Jono Strazdausko darbų paroda ,,Sudie, vasara", vyks prekyba tautodailininkų ir amatininkų darbais, bus pramogų ir atrakcionų vaikams, įvairių konkursų, viktorinų ir siurprizų. Šventėje numatyta programa visai šeimai „Kaip Zuikienė nuo Vyžūnų leido mokslan sūnų", kurioje dalyvaus liaudies kapela „Kvistė", orkestras ir šokėjos, šokių kolektyvas „Linksmasis kaubojus", pop grupės „Lietutis", „Lietučiukės", „Svirplys" ir kt.

Be užsienio dainininkų, šventėje koncertuos Lietuvos atlikėjai Vytautas Šiškaukas, merginų grupė ,,Axom", „Kelias į žvaigždes-3" dalyviai Anatolijus ir Deivydas. Šventę užbaigs ugnies fiesta ir paskutinė vasaros diskoteka.

Vasaros palydos su PKN ORLEN prasidės šeštadienį 15 val. Mažeikių parko stadione. Įėjimas į visus renginius nemokamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių