Markas Zuckerbergas: SOPA trukdo internetui vystytis

Mark Zuckerberg, “Facebook” socialinio tinklo įkūrėjas, pasinaudojo savo asmenine erdve, kad kompanijos vardu pareikštų poziciją dėl svarstomų SOPA ir PIPA įstatymų. Savo “Facebook” straipsnyje jis teigia, kad internetas yra per daug galingas įrankis, kad tokie teisės aktai trukdytų jo vystymuisi.

Konkretūs Marko žodžiai yra tokie:

Internetas yra galingiausias įrankis atviresnio ir vieningesnio pasaulio kūrimui. Mes negalime leisti prastai apgalvotiems įstatymams trukdyti interneto vystymuisi. Facebook prieštarauja SOPA ir PIPA įstatymams, ir mes ir ateityje prieštarausime visiems teisės aktams, kurie pakenks internetui.

Pasauliui šiandien reikia politinių pro-internetinių lyderių. Mes dirbome su daug tokių žmonių ištisus mėnesius, kad galėtume pasiūlyti geresnes alternatyvas, negu dabar svarstomi įstatymai. Raginu jus pasidomėti šiais klausimais daugiau ir pasakyti savo kongreso nariams, kad jūs norite, jog jie būtų labiau pro-internetiniai.

Taip pat “Mashable” cituoja ir kitą frazę iš jau oficialaus “Facebook” puslapio šia tema, kur sakoma:

Protect IP ir SOPA gali sukelti labai realių problemų interneto kompanijoms kaip mūsų, kurios yra pirminis variklis inovacijoms, augimui ir darbo vietų sukūrimui 21 amžiaus ekonomikoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių