Markas Zuckerbergas įvardytas kaip geriausias darbdavys pasaulyje

„Facebook“ įkūrėjas Markas Zuckerbergas „Glassdoor“ sistemos vartotojų buvo įvertintas kaip geriausias darbdavys pasaulyje.

„Glassdoor“ per pastaruosius 12 mėnesių apklausė šimtus tūkstančių dirbančių asmenų. Rezultatas – socialinio tinklalapio „Facebook“ darbuotojai savo bosą įvertino pačiu aukščiausiu balu, jo reitingas pasiekė 99 proc. Šis įvertinimas yra net 14 proc. geresnis nei praeitais metais.

Geriausių darbdavių penkiasdešimtuke įvardijama ir nemažai kitų IT pasaulio įmonių vadovų. Timas Cookas, kuris pernai su 97 proc. reitingu buvo pirmojoje sąrašo vietoje, šįkart surinko tik 93 proc. ir atsidūrė 18 vietoje.

Viso, tarp penkiasdešimt geriausių darbdavių galima išvysti net 20 asmenų, vadovaujančių technologijų įmonėms. Antrojoje sąrašo vietoje yra plačiajai visuomenės daliai mažiau žinoma, tačiau verslo pasaulyje gerai pažįstama SAP kompanija ir jos vadovai Billas McDermottas bei Jimas Hagemannas.

„Google“ vadovas Larry Page'as gavo 95 proc. įvertinimą bei atsidūrė 11 vietoje, „Amazon“ generalinis direktorius Jeffas Bezos su 93 proc. reitingu liko 16 vietoje.

Sąraše taip pat galima išvysti šių geriau žinomų kompanijų vadovus: „NVIDIA“, „Ericsson-Worldwide“, „Intel“, „Dell“ ir daug kitų.

„Glassdoor“ reitingą sudaro pagal savanorių didžiųjų kompanijų darbuotojų pateiktus duomenis. Kompanijos, kurios nesurinko bent 100 įvertinimų, reitinguojamos nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
o kur lietuviu geriausiai ivardijami darbdaviai ir ypac Vilniuje - va cia tai aktualu, tikiuosi sulaukti ir situ ziniu...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių