Maria Bello jaučiasi „kieta" turėdama mėlynę

Kartais, kad pasijustum pilnaverte moterimi reikia įsitaisyti ir mėlynę po akimi... Sunku patikėti, tačiau to prireikė garsių režisierių kviečiamai, įdomius vaidmenis atliekančiai, du kartus „Auksiniam gaubliui" nominuotai Mariai Bello.

Pakviesta vaidinti trečioje nuotykių filmo „Mumija: Drakono imperatoriaus kapas" dalyje ji patyrė netikėtą ir skaudžiai galėjusį pasibaigti incidentą. Intensyvioje treniruotėje, kuri padėjo pasiruošti vaidmeniui, dalyvavusiai aktorei netikėtai iš ginklo iškrito patronas ir pataikė tiesiai į jos veidą.

Tai, ką šimtai garsenybių būtų slėpusios po storu makiažo sluoksniu ir nuo landžių paparacų blyksčių, M.Bello sukėlė pasididžiavimo savimi jausmą.

„Japonijoje mokiausi kautis su kardais, muštis, treniravausi, kaip kovoti naudojant vielą, tačiau vienintelis incidentas, kurį patyriau, buvo šaunant iš seno didelio Vinčesterio. Vieną dieną netikėtai iškrito patronas ir pataikė tiesiai po akimi. Nežmoniškai skaudėjo, tačiau aš taip didžiavausi! Visą savaitę po filmavimo aikštelę vaikščiojau su mėlyne paakyje. Jaučiausi labai „kieta!" - treniruočių įspūdžius pasakojo filmo „Mumija: Drakono imperatoriaus kapas" žvaigždė. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių