„Lūšnynų milijonieriaus“ vaikai svajoja apie karjerą Holivude

Kelis „Oskarus“ pelniusiame filme „Lūšnynų milijonierius" (Slumdog Millionaire) vaidmenis sukūrė vaikai, nors jau tapę garsenybėmis, sekmadienį sakė tebesvajojantys atkartoti kai kurių garsiausių Holivudo žvaigždžių sėkmę.

Ayushas Maheshas Khedekaras, Rubina Ali ir Azharuddinas Ismailas, kurie filme apie netikėtai praturtėjusį vieno Mumbajaus lūšnyno gyventoją vaidino tris pagrindinius jo veikėjus vaikystėje, pirmąkart apsilankė Honkonge ir šoko bei dainavo viename labdaros organizacijos „Community Chest" renginyje.

A.M.Khedekaras, sukūręs pagrindinio filmo veikėjo Džamalo vaidmenį, sakė užaugęs norintis tapti aktoriumi, kaip ir jo tėvas.

„Mano tėvas - aktorius. Jis vaidina originaliuose vaidinimuose", - sakė 9-metis.

Berniukas pridūrė, kad geriausiu aktoriumi pasaulyje laiko Bradą Pittą.

„Jis labai žavus ir labai mielas aktorius", - sakė jis.

R.Ali, kuri vaidino pagrindinę filmo veikėją Latiką vaikystėje, sakė, kad jai labiausiai patinka filmo „Kapų plėšikė Lara Kroft" (Tomb Raider) žvaigždė ir B.Pitto žmona Angelina Jolie.

Tačiau 11 metų A.Ismailas, kuris didžiulio populiarumo sulaukusioje kino juostoje sukūrė Džamalo vyresnio brolio vaidmenį, didžiausia žvaigžde laiko garsų „Bolivudo" aktorių Salmaną Khaną.

Šie trys vaikai viename prekybos centre pritraukė didžiulę žiūrovų minią, atlikę pagrindinę „Lūšnynų milijonieriaus" dainą „Jai Ho!", kuri padėjo Indijos kompozitoriui A.R.Rahmanui pelnyti du iš aštuonių „Oskaro" apdovanojimų, kuriuos šiemet susišlavė šis filmas.

Viena paauglė iš Indijos apsiašarojo, kai po labdaringo renginio organizatoriai leido nusifotografuoti su jos dievinamomis trimis mažametėmis žvaigždėmis, taip pat paprašė jų autografų.

Režisieriaus Danny Boyle'o ir prodiuserio Christiano Colsono sukurtas sentimentalus filmas pasakoja apie vienoje Mumbajaus arbatinėje dirbusį berniuką, kuris pakilo iš skurdo laimėjęs kelis milijonus televizijos viktorinoje ir surado savo gyvenimo meilę.

Praeitą mėnesį filme vaidinusių vaikų pavardės vėl mirgėjo pirmuosiuose puslapiuose, kai Mumbajaus valdžia nusprendė nugriauti R.Ali ir A.Ismailo šeimų namus, kovodama su nelegaliomis statybomis lūšnynų rajonuose.

D.Boyle'as ir Ch.Colsonas, kurie įsteigė privatų fondą šiems dviem vaikams remti, nurodė nupirksiantys jiems naujus būstus iš fondo lėšų.


Šiame straipsnyje: lūšnynų milijonierius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aušra Petravičiūtė

Aušra Petravičiūtė portretas
Lai pildosi vaikų svajonės.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių