L.Kazlauskienės dukra rungsis dėl „Mis Žemė" titulo

Dainininkė Liveta Kazlauskienė suka galvą, kuo nustebinti Filipinus ir pasaulį, nes jos dukra Ingrida spalio mėnesį atstovaus Lietuvai Maniloje vyksiančiame konkurse „Mis Žemė".

„Šiąnakt Ingrida grįžo iš Paryžiaus. Iki spalio mėnesio dar daug laiko, kol kas tik dėliojame vizijas", - sakė Liveta Kazlauskienė. Pasak jos, Ingrida su dar keliomis Lietuvos merginomis užpildė paraiškas dalyvauti konkurse „Mis Žemė". Iš visų pretendenčių organizatoriai išrinko Livetos ir Petro Kazlauskų dukrą.

„Gavome laišką iš organizatorių, kad jie gauna pavienių Lietuvos merginų paraiškų. Jie prašo informuoti visuomenę, kad šiemet pretendentė jau atrinkta", - sakė L. Kazlauskienė.

Ingrida konkursui ruošiasi kartu su mama. Jos abi tariasi, kokias sukneles geriau rinktis, ką vežti dovanų.

„Dar negavome konkurso taisyklių, todėl nežinome visų reikalavimų. Kadangi konkurse daug dėmesio bus skiriama gamtos apsaugai, ekologijai, svarstome galimybę nuvežti dovanų gintarinį medelį. Tokius Lietuvoje dažnai perka turistai iš užsienio", - mintimis dalijosi L. Kazlauskienė. Jos manymu, tiktų ir lietuviškos medinės klumpės, papuoštos gintariukais.

Ingrida Kazlauskaitė nusprendė savo talentą konkurse atskleisti dainuodama. „Ji dainuos popuri lietuvių, anglų ir prancūzų kalbomis", - teigė merginos mama.

Pasak mamos, Ingrida bendravo su ankstesnių „Mis Žemė" konkursų dalyvėmis. Jų teigimu, komisija vertina originalumą, merginos komunikabilumą. „Garsių dizainerių vardai šiame konkurse sėkmės nelemia. Kai kurios merginos drabužius siūdinosi pačios. Ir ūgis nesvarbus. Ingrida yra neaukšta ir smulkutė, bet ją organizatoriai atrinko dalyvauti konkurse", - džiaugėsi L. Kazlauskienė.

Moteris teigia, kad kol kas konkursui rengiasi savo lėšomis, bet džiaugtųsi, jeigu atsirastų rėmėjų. Su specialistais Ingrida ir jos mama Liveta taip pat dar nesitarė.

„Kur vaikas bėgs klausti patarimo? Aišku, kad pas mamą. Jeigu matysime, kad kažko neišmanome, prašysime specialistų pagalbos. Gal reikės stilistų patarimo, kokia turi būti kokteilių vakarėlio suknelė", - svarstė Ingridos mama.

Prancūzijoje studijavusi I. Kazlauskaitė 2004 m. vertėjavo į Lietuvą atvykusiai prancūzaitei, kuri dalyvavo „Mis Tourism Europe" konkurse. Po metų Ingrida pati jame sudalyvavo ir buvo išrinkta draugiškiausia konkurso dalyve. Šį rudenų mergina išbandys sėkmę konkurse „Mis Žemė".

I. Kazlauskaitės asmeninio albumo nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių