Lietuvoje – trečiasis „L-Style“ serijos telefonas „LG Optimus L5“

Birželio pabaigoje Lietuvos rinkoje pasirodys „LG Electronics“ išmanusis telefonas „LG Optimus L5“. Tai jau trečiasis dizaino serijos „L-Style“ atstovas šalyje. Šiais metais sukurtas telefonas išsiskiria kvadratiniu, 9,5 mm storio korpusu ir turi pažangias technologijas – leidžia duomenų perdavimą artimo lauko ryšiu „Tag & Play“ ir tiesioginį duomenų persiuntimą tarp dviejų asmenų „Peer-to-peer“.

Naujasis telefonas yra optimalus kainos ir funkcionalumo bei dizaino santykiu. Kaip ir kiti du „L-Style“ serijos modeliai, naujasis telefonas bus skirtas stiliaus ir technologijų madas sekantiems vartotojams“, – sako Dr. Jong-seok Park, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius. 

Telefone įdiegta naujausia „Android Ice Cream Sandwich“ operacinė sistema, 4.0 colių įstrižainės ekranas bei patogios navigacijos ir greitai į komandas reaguojančios vartotojo sąsajos „User Experience“. Viena iš sparčių telefono funkcijų – „QuickMemo“, kuri leidžia akimirksniu pažymėti pastabas ar priminimus tiesiai ekrane, neatvertus tam skirtų specialių programėlių.


Šiame straipsnyje: telefonasišmanusis telefonasLG

NAUJAUSI KOMENTARAI

iš kur

iš kur portretas
tas baidykles ištraukė

h

h portretas
desine tai tikrai nebloga, o kaire nekokia.

idomu

idomu portretas
ar geras tel.nes kiek teko lg matyt,laabai lievi telefai
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių