Lietuviai rinks biuro gražuolę

Lietuvoje pirmą kartą rengiami gražiausios biuro moters rinkimai - „Biuro gražuolė 2008". Organizatoriai tikisi didelio susidomėjimo, nes specialūs prizai atiteks ne tik konkurso nugalėtojai, bet ir įmonei, kuriai ji atstovaus.

Lietuvos įmonių biuruose dirbančios moterys nuo rugpjūčio 4 dienos kviečiamos siųsti savo nuotraukas konkurso organizatoriams.

„Prasidėjus pačiam atostogų įkarščiui ir mes sau leidome šiek tiek atsitraukti nuo svarbių verslo temų. Visi žino, kad Lietuvos moterys - pačios gražiausios ir, manau, kiekvienas biuras turi kuo pasigirti šioje srityje", - sakė rinkimus organizuojančio interneto portalo verslosavaite.lt vyr. redaktorius Nerijus Budrys.

Dalyvių fotografijose turėtų vyrauti biuro stilius - tokios nuotraukos turės didesnius šansus patekti į antrąjį etapą. Nuotraukas galima siųsti tris savaites - iki rugpjūčio 24 dienos.

Paskutinę rugpjūčio savaitę vyks antrasis etapas - balsavimas portale. Nugalėtoja bus paskelbta rugsėjo pirmąją.

„Tikimės, kad šis konkursas sulauks didelio susidomėjimo, o kuklesnes savo koleges dalyvauti jame paragins kolegos ir įmonių vadovai", - sakė N.Budrys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių