Lietuviai, pametę galvas dėl „World of Warcaft“, apgulė parduotuves

Naktį iš pirmadienio į antradienį vykusioje  populiaraus žaidimo „World of Warcraft“ naujausio išplėtimo „Cataclysm“ pardavimo akcijoje dalyvavo keli šimtai nekantriausiųjų.

Laikrodžiams mušant vidurnaktį duris naktinei prekybai atvėrė Vilniuje,  Kaune ir Klaipėdoje įsikūrusios „Topo centro“ parduotuvės. Porą valandų pirkėjai galėjo įsigyti vieno populiariausių pasaulyje žaidimo „World of Warcraft“ naujausią išplėtimą „Cataclysm“ ir būti pirmaisiais jį turintys Lietuvoje. Kaip praneša parduotuvių atstovai, daugelis naująjį plėtinį ketino išbandyti dar tą pačią naktį, todėl pirkėjai rankose laikė paruoštą sumą be grąžos – čiupdavo žaidimą ir skubėdavo namo.

 „Cataclysm“ yra vieno populiariausių pasaulyje žaidimo World of Warcraft trečiasis papildymas. Ankstesni žaidimo papildymai žaidėjus nukeldavo į naujas žemes, o šiame papildyme bus perdarytos originaliojo žaidimo žemės, atsiras daugiau naujų rasių ir lygių. Norint žaisti „World of Warcraft Cataclysm“ yra reikalingas originalus žaidimas bei visi prieš tai buvę papildymai. Žaidimas žaidžiamas tinkle ir jam yra taikomas mėnesinis abonentinis mokestis.


Šiame straipsnyje: World of Warcraft

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių