LG pristato naują skystųjų kristalų televizorių

Pasaulio aukštos kokybės elektroninės įrangos vartotojams lyderė „LG Electronics“ (LG) neseniai pristatė savo naująjį skystųjų kristalų televizoriaus-monitoriaus modelį M227WD, kuris ne tik papildo esamą LG televizorių-monitorių liniją, bet ir atveria naujas šių aparatų galimybes.  

Modelio M227WD vaizdo proporcija yra 16:9, ekrano dydis - 21,5 colio (22-oji televizoriaus klasė), o raiška siekia 1920 x 1080. Dėl šios išskirtinės ypatybės M227WD yra pirmasis 22-sios klasės didelės raiškos („Full HD“) televizorius-monitorius.

M227WD pasižymi puikia išvaizda, o siauras jo korpusas užima nedaug vietos. Juodo blizgančio rėmo ir raudonojo vyno spalvos derinys suteikia televizoriui stilingą išvaizdą. Meniu valdymo mygtukai yra įmontuoti aparato šoninėje dalyje, todėl priekinė televizoriaus dalis atrodo nepriekaištingai.

Vartotojai gali mėgautis lengva ir patogia prieiga prijungus kitus garso, vaizdo ar televizijos prietaisus, pavyzdžiui, DVD grotuvą, vaizdajuosčių įrašymo įrenginį, vaizdo žaidimų konsolę, vaizdo kamerą ir panašiai.

Televizoriuje yra įmontuotos dvi didelės raiškos įvairialypės terpės (HDMI) jungtys, užtikrinančios netrikdomą skaitmeninių vaizdo ir garso signalų apdorojimą, kai vienu metu prijungti keli buitinės elektronikos prietaisai.

Televizoriaus-monitoriaus modelį M227WD visose trijose Baltijos šalyse bus galima įsigyti nuo 2009 m. vasario pradžios. 


Šiame straipsnyje: LGskystųjų kristalų

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių